Νέα ημέρα στη σύσκεψη κορυφής του Παναθηναϊκού

Αναβολή στη σύσκεψη κορυφής, η οποία αναμένεται πλέον να γίνει στο τέλος της εβδομάδας ή στις αρχές της επόμενης. Ποια ζητήματα θα τεθούν επί τάπητος;

Νέα ημέρα στη σύσκεψη κορυφής του Παναθηναϊκού

Το πρωί της Τετάρτης αναμενόταν να γίνει σύσκεψη κορυφής μετά την προπόνηση της ομάδας, μεταξύ του Γιάννη Αλαφούζου, του Μαρίνου Ουζουνίδη και του Νίκου Λυμπερόπουλου, όμως αναβλήθηκε λόγω του φορτωμένου προγράμματος του ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Σύμφωνα με πληροφορίες, το περίφημο πρώτο μίτινγκ για τον σχεδιασμό της καινούργιας χρονιάς, δεν θα πραγματοποιηθεί ούτε την Πέμπτη, υπάρχουν ωστόσο πιθανότητες να γίνει την Παρασκευή, σε διαφορετική περίπτωση θα μεταφερθεί για τη Δευτέρα.

Όπως έχετε διαβάσει ήδη στο Contra.gr, στο ραντεβού αυτό θα γίνουν οι πρώτες συζητήσεις για την επόμενη μέρα. Συγκεκριμένα θα τεθούν επί τάπητος το θέμα του μπάτζετ, το οποίο όπως ανέφερε προ ημερών το Contra.gr, θα «πέσει» στα 13 εκατ. ευρώ (με την εφορία), οι αποχωρήσεις-αποδεσμεύσεις, η παραμονή του Κλωναρίδη (μέσω αγοράς του απ’ τη Λανς), οι ανανεώσεις των Λέτο-Μολεδο και οι θέσεις για τις οποίες θα κινηθεί ο Παναθηναϊκός στη θερινή μεταγραφική περίοδο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK