Νέα ήττα η Σπάρτα, πουλάει... τρέλα ο Στραματσόνι!

Η Σπάρτα Πράγας έχασε και από την Σίγκμα Όλομουτς, απομακρύνθηκε επτά βαθμούς από τη δεύτερη θέση και τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά ο Στραματσόνι δεν παραιτείται. Δήλωσε όμως πως το μέλλον του είναι στο χέρι του... προέδρου!

Νέα ήττα η Σπάρτα, πουλάει... τρέλα ο Στραματσόνι!

Η αλήθεια είναι πως η Σπάρτα έδειξε σημάδια βελτίωσης τις τελευταίες αγωνιστικές. Μετά την ήττα από την πρωτοπόρο Πλζεν, μέτρησε τρεις νίκες και μία ισοπαλία στο πρωτάθλημα με αποτέλεσμα να σκαρφαλώσει στην 5η θέση.

Το κρίσιμο παιχνίδι, ωστόσο, ήταν απέναντι στην Όλομουτς και αυτό γιατί κρινόταν σε μεγάλο βαθμό η δεύτερη θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Η Σπάρτα τελικά γνώρισε την ήττα με 1-0 και απομακρύνθηκε επτά πόντους από το... δεύτερο στόχο της φετινής σεζόν.

Οι φίλαθλοι των Τσέχων ξέσπασαν στα social media (για ακόμα μία φορά) ζητώντας το... κεφάλι του Αντρέα Στραματσόνι, ο οποίος για πρώτη φορά πέταξε ατάκα που αφορά το μέλλον του!

Όχι δεν παραιτήθηκε, αλλά άφησε να εννοηθεί πως οι αποφάσεις είναι στο χέρι του ιδιοκτήτη του συλλόγου, Ντάνιελ Κρετίνσκι.

"Φυσικά και δεν είμαι ικανοποιημένος. Αν όμως είδατε το παιχνίδι, τότε παρατηρήσατε πως οι παίκτες πάλεψαν για κάθε μπαλιά. Έδειξαν πως αξίζουν να παίζουν στην Σπάρτα. Ξέρω πως η κατάσταση είναι δύσκολη. Ο πρόεδρος θέλει να φτιάξουμε μία νέα ομάδα και να προχωρήσουμε σε ένα δύσκολο μονοπάτι είτε είμαι εγώ προπονητής, είτε κάποιος άλλος.

Ο κ. Κρετίνσκι γνωρίζει την περίπλοκη κατάσταση που βρισκόμαστε. Ξέρω ποια είναι η ευθύνη μου και ο μόνος τρόπος για να αλλάξουμε το κλίμα είναι μέσα από τη δουλειά. Πρέπει να δω κατάματα τα προβλήματα και να τα λύσω".

Θυμίζουμε πως ο πρώην τεχνικός του Παναθηναϊκού υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με την Σπάρτα Πράγας, ενώ το καλοκαίρι ξόδεψε λίγο πάνω από 10.000.000€ για μεταγραφές!

Γ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK