Νέα κατσάδα και group therapy στο Απήλιον
Νέα "κατσάδα" του Γιάννη Αναστασίου στους παίκτες του Παναθηναϊκού για την ήττα στην Πάτρα και τι είπαν οι "παλιοί" το πρωί της Δευτέρας (9/9) στο Απήλιον.
Η αποκαρδιωτική εμφάνιση του Παναθηναϊκού στην Πάτρα και η ήττα από την Παναχαϊκή επέφερε γκρίνια στις τάξεις της ομάδας και ο Γιάννης Αναστασίου, μετά την πρώτη “κατσάδα” στα αποδυτήρια, μίλησε εκ νέου σε σκληρή γλώσσα στους παίκτες του τη Δευτέρα στο Απήλιον:
“Φοράτε τη φανέλα του Παναθηναϊκού και θα έπρεπε να το έχετε καταλάβει. Δεν καταλαβαίνω τη συμπεριφορά σας. Ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλος σύλλογος και η ομάδα δεν μπορεί να περιμένει. Πρέπει να συνέλθετε γρήγορα, ο Παναθηναϊκός θα προχωρήσει μπροστά”.
Από την πλευρά τους, οι Ζέκα – Μέντες – Κοτσόλης, πήραν τον λόγο και παραδέχτηκαν ότι η εικόνα του Παναθηναϊκού δεν είναι καλή και δεν ανταποκρίνεται στο μέγεθος της ομάδας.