Νέα παράταση, νέο φιλί ζωής στον Παναθηναϊκό!

Ο Παναθηναϊκός κατάφερε να "αποκρούσει" για μία ακόμα φορά τις προσφυγές των Τελάντερ και Ταυλαρίδη αφού εξασφάλισε αναβολή για τις 21 Φεβρουαρίου για την εκδίκασή τους.

Νέα παράταση, νέο φιλί ζωής στον Παναθηναϊκό!
EUROKINISSI

H 6η Φεβρουαρίου είχε "μαρκαριστεί" ως μία κρίσημη ημέρα για τον Παναθηναϊκό αφού ήταν προγραμματισμένη η εκδίκαση των προσφυγών των Τελάντερ και Ταυλαρίδη, με τον πρώτο να διεκδικεί το ποσό των 93.000 ευρώ από την "πράσινη" ΠΑΕ και τον δεύτερο 140.000 ευρώ.

Το αποτέλεσμα; Θετικό για το "τριφύλλι" αφού γλίτωσαν τα... χειρότερα. Με τον Τελάντερ υπήρχε μάλιστα σημείο επαφής και δέχτηκε την πρόταση που του έγινε από τον Παναθηναϊκό να πάρει τα 40.000 ευρώ έναντι της οφειλής των 93.000 ευρώ και να συναινέσει σε αναβολής της εκδίκασης, ώστε οι δύο πλευρές να συμφωνήσουν μεταξύ τους στον τρόπο αποπληρωμής.

Όσον αφορά στον Ταυλαρίδη ωστόσο, υπήρχε σύγκρουση, με τον εκπρόσωπό του να μη δέχεται το ποσό των 40.000 ευρώ ώστε να το υπόλοιπο να του καταβληθεί σε πέντε δόσεις και να επιμένει στην εκδίκαση της προσφυγής για να πετύχει την άμεση εξόφληση του παίκτη.

Παρόλα αυτά, το "τριφύλλι" κατάφερε να κερδίσει πολύτιμο χρόνο αφού ο δικαστής έδωσε νέα αναβολή στην υπόθεση για τις 21 Φεβρουρίου, με την προσφυγή του Έλληνα άσου να εκδικάζεται μαζί με αυτή του Τελάντερ.

Φυσικά, το γαϊτανάκι όσον αφορά στις προσφυγές δεν έχει τέλος αφού την Τετάρτη (7/2) παίρνουν σειρά οι εκδικάσεις προσφυγών των Τοτσέ, Εσιέν και Λέτο και μένει να δούμε ποιο είναι το πλάνο των "πρασίνων" για να απομακρύνουν κάθε κίνδυνο αφαίρεσης βαθμών από την ομάδα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK