Νέα ποινή φυλάκισης στον Θωμά Μητρόπουλο

Τον κατηγορούν για απάτη και πλαστογραφία οι πρώην... φίλοι του, Κώστας Αντιπαριώτης και Στυλιανός Πούλος.

Νέα ποινή φυλάκισης στον Θωμά Μητρόπουλο

Σε ποινή φυλάκισης 12 ετών με ανασταλτικό χαρακτήρα μέχρι την εκδίκαση της έφεσης, καταδικάστηκε από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων ο Θωμάς Μητρόπουλος.

Στον πρώην ιδιοκτήτη του Ηλυσιακού είχαν καταθέσει μηνύσεις το παλιό μέλος του διοικητικού συμβουλίου της ΕΠΟ, Κώστας Αντιπαριώτης, και ο πρώην προπονητής του Αιγάλεω, Στυλιανός Πούλος, ο μεν πρώτος για απάτη και πλαστογραφία και ο δεύτερος για απάτη.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο Θωμάς Μητρόπουλος τοποθέτησε εν αγνοία τους τον Κ. Αντιπαριώτη και τον Στ. Πούλο, που εκείνη την περίοδο ήταν φίλοι του, ως πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο του Ηλυσιακού αντίστοιχα, το διάστημα που η ΠΑΕ ουσιαστικά είχε διαλυθεί. Έτσι, φέρουν ευθύνη για τα χρέη της αλλά και για χρέη που δεν είχαν υπογράψει ποτέ!

Το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων επέβαλε επίσης τον περιοριστικό όρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και εγγύηση 20.000 ευρώ στον Θωμά Μητρόπουλο στον οποίο πριν από ένα μήνα επιβλήθηκε, σε δεύτερο βαθμό, ποινή φυλάκισης δύο ετών, εξαγοράσιμη προς πέντε ευρώ την ημέρα, για δωροδοκία σε παιχνίδι Ηλυσιακού – Αγροτικού Αστέρα καθώς και πρόστιμο 30.000 ευρώ για το μικρό "koriopolis", το σκάνδαλο των στημένων αγώνων την περίοδο 2008-2011.

Να σημειωθεί ότι αν η ποινή φυλάκισης του Θωμά Μητρόπουλου, έπειτα από την εκδίκαση της έφεσης που θα ασκήσει, δεν πέσει κάτω από τα 10 χρόνια, τότε θα αντιμετωπίσει το ενδεχόμενο φυλάκισης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK