Νέα "πρόκληση" από τον δολοφόνο του Fair Play!

Μία ημέρα μετά την απίστευτη ποδοσφαιρική "αλητεία" του στο ματς με την Σπάρτα Ρότερνταμ, ο Γιόελ Φέλτμαν υπερασπίστηκε με σθένος την unfair ενέργειά του!

Νέα "πρόκληση" από τον δολοφόνο του Fair Play!

Δεν έβαλε μυαλό... Αναφερόμαστε στον Γιόελ Φέλτμαν ο οποίος κατά τη διάρκεια του αγώνα του Άγιαξ με την Σπάρτα Ρότερνταμ προχώρησε σε μία άκρως αντιεπαγγελματική ενέργεια.

Την ώρα που ο συμπαίκτης του Τραορέ σφάδαζε στο έδαφος σταμάτησε το παιχνίδι και ζήτησε από τον Καλέρο της Σπάρτα να σταματήσει και εκείνος για να προσφερθούν οι πρώτες βοήθειες στον συμπαίκτη του: όταν όμως το έκανε ο αντίπαλος εκείνος συνέχισε γρήγορα τη φάση έχοντας απαλλαχτεί από το μαρκάρισμά του.

Όπως ήταν λογικό δέχτηκε σύσσωμη κατακραυγή από τον ολλανδικό φίλαθλο κοινό και όχι μόνο (ας είναι καλά η ταχύτητα και η δυναμική του διαδικτύου) όμως αντί να ζητήσει συγγνώμη για τη συμπεριφορά του, υποστήριξε την επόμενη ημέρα ότι αυτό που έκανε ήταν δείγμα ευφυίας.

Την ώρα που ο Τραορέ βρισκόταν τραυματισμένος στο έδαφος, ο Φέλτμαν είχε την μπάλα στα πόδια του, με αντίπαλό του να τον επιτηρεί. Τη στιγμή εκείνη ο 25χρονος άσος του Άγιαξ σταμάτησε και ζήτησε από τον Καλέρο της Σπάρτα Ρόερνταμ να μη συνεχίσει, για να προσφερθούν οι πρώτες βοήθειες στον συμπαίκτη του. Αντί να πετάξει την μπάλα έξω όμως ο Φέλτμαν, συνέχισε την επίθεση με τον Καλέρο να τον χάνει από την επιτήρησή του.

"Ήμουν απλά πολύ έξυπνος. Ο Μπερντάν ήταν πεσμένος στον αγωνιστικό χώρο και σκέφτηκα: 'Θα τον χρησιμοποιήσω για να αποκομίσω πλεονέκτημα'. Προσποιήθηκα πως θα πετάξω την μπάλα εκτός αγωνιστικού χώρου, αλλά όταν ο αντίπαλός μου κοίταξε πίσω του, συνέχισα την προσπάθειά μου.

Γνωρίζω πως ίσως δεν ήταν η πιο σωστή κίνηση, αλλά ήταν κάτι έξυπνο και τίποτα περισσότερο. Οι συμπαίκτες μου στα αποδυτήρια μού είπαν πως αν το είχα κάνει σ' αυτούς θα με είχαν κλοτσήσει πολύ άσχημα. Νομίζω πως η αντίδραση του κόσμου ήταν υπερβολική", δήλωσε χαρακτηριστικά.

News 24/7

24MEDIA NETWORK