Έκλεισε ο Κριστιάνο Ρονάλντο στην Αλ Νασρ, η νέα "βόμβα" της MARCA

Σύμφωνα με την MARCA ο Κριστιάνο Ρονάλντο από την 1η Ιανουαρίου θα είναι ποδοσφαιριστής της Αλ Νασρ.

Portugal's Cristiano Ronaldo warms up prior to the start of the World Cup group H soccer match between Portugal and Ghana, at the Stadium 974 in Doha, Qatar, Thursday, Nov. 24, 2022. (AP Photo/Hassan Ammar)
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο AP

Η MARCA σε συνέχεια του αποκλειστικού της ρεπορτάζ, αναφέρει πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο από 1η Ιανουαρίου 2023 θα αγωνίζεται στην Σαουδική Αραβία με τη φανέλα της Αλ Νασρ.

Όπως είχε αναφερθεί και την περασμένη εβδομάδα από τους Ισπανούς, ο Ρονάλντο θα γίνει ο πιο ακριβοπληρωμένος ποδοσφαιριστής στην ιστορία, καθώς θα υπογράψει συμβόλαιο 2,5 ετών με αποδοχές που θα φτάνουν τα 200.000.000 ευρώ το χρόνο (μαζί με τις χορηγίες).

Μέχρι και την Κυριακή (05/12) γραφόταν στα διεθνή Μέσα πως ο Πορτογάλος σταρ έχει παγώσει κάθε συζήτηση με την Αλ Νασρ, αφού είναι συγκεντρωμένος στο Μουντιάλ 2022. Ωστόσο, την επόμενη μέρα, τα ισπανικά μίντια δίνουν μία άλλη διάσταση στο θέμα. Τελειωμένη.

Για όσους δεν γνωρίζουν κάτι για την Αλ Νασρ, μπορείτε να διαβάσετε το αφιέρωμα του Contra.gr για το κλαμπ με το ελκυστικό ρόστερ και τον world class προπονητή, Ρούντι Γκαρθία.

Σε περίπτωση, πάντως, που επιβεβαιωθούν όλα τα παραπάνω, τότε πολλούς λόγους ή μάλλον εκατομμύρια λόγους για να είναι χαρούμενος έχει και ο Ζόρζε Μέντες. Στο Contra.gr έχετε διαβάσει προσεγγιστικά το σύνολο των προμηθειών από τους Σαουδάραβες που ενδεχομένως να λάβει ο Πορτογάλος μάνατζερ.

Διαβάστε Περισσότερα

Εμπαπέ: Το μυθικό πρωτοσέλιδο της Equipe για τον Κιλιάν και τη μάχη με την Αγγλία

Γαλλία: Έγραψε ιστορία ο Ζιρού και η Μίλαν του κάνει μεγάλο δώρο

Γιουνάιτεντ: Η Μάντσεστερ πλήρωσε ένα κάρο χρήματα κι ο Τεν Χαχ τον άφησε να τρέχει γύρω γύρω

News 24/7

24MEDIA NETWORK