Nέες αλλαγές στο γήπεδο

Nέες αλλαγές στο γήπεδο
Βασισμένο σε ευρωπαϊκές προδιαγραφές θα ανακατασκευαστεί το Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου. Μετά από συνάντηση που είχαν το βράδυ της Τετάρτης ο πρόεδρος του Ατρομήτου Γιώργος Σπανός, ο Δήμαρχος Περιστερίου Ανδρέας Παχατουρίδης και στελέχη της κατασκευαστικής εταιρίας FISCOP αποφασίστηκε να γίνουν και άλλες ριζικές αλλαγές στο γήπεδο.

Η σημαντικότερες από όλες είναι:
α) Η δημιουργία 4 σουιτών πάνω από τον χώρο των VIP στην Θύρα 3. Οι σουίτες θα φιλοξενούν σημαντικούς παράγοντες του ποδοσφαίρου αλλά και του τόπου μας, θα έχουν χωρητικότητα 64 θέσεων, φτιαγμένες σε ευρωπαϊκά πρότυπα.
β) Θα κατασκευαστούν δημοσιογραφικά θεωρεία 100 θέσεων στο πάνω μέρος της Θύρας 7 (απέναντι από τα επίσημα), έτσι ώστε οι δημοσιογράφοι να μπορούν να κάνουν ευκολότερα το έργο τους.
γ) Η ολοκλήρωση της μεταλλικής κερκίδας 2000 θέσεων, στην Θύρα 1, η οποία θα διατίθεται για τους φιλοξενούμενους.
δ) Η δημιουργία σκέπαστρου.
ε) Η δημιουργία νέων χώρων εσωτερικά (μικτή ζώνη, κυλικεία, μπουτικ).

Ολες αυτές οι αλλαγές γίνονται με την προοπτική το γήπεδο χαρακτηριστεί προδιαγραφών UEFA. Τα έργα ανακαίνισης θα ξεκινήσουν από αύριο κιόλας και αναμένεται να έχουν ολοκληρωθεί μετά από έναν μήνα. Η ΠΑΕ Ατρόμητος ζητά από τον κόσμο την κατανόηση και την υπομονή για τις εργασίες που θα γίνουν και όποια προβλήματα τυχόν προκύψουν, αφού σε λίγο καιρό όλοι θα θαυμάζουν το στολίδι του Περιστερίου.

Στα αγωνιστικά θέματα ο Γιώργος Παράσχος είδε με ικανοποίηση τους Παππά, Ντάγκα και Ραγκουέλ να ακολουθούν το κανονικό πρόγραμμα προπόνηση και να θέτουν υποψηφιότητα για την εντεκάδα του αγώνα με την Καλαμαριά τη Δευτέρα.Την Πέμπτη οι Γελαδάρης και Μανίκας ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα αφού ήταν εξαντλημένοι από την ίωση που τους ταλαιπώρησε.

Δύσκολα είναι τα πράγματα και για το Μιλέν Πέτκοφ. Ο Βούλγαρος εξακολουθεί να νιώθει ενοχλήσεις στο σημείο που έχει τραυματιστεί και παρά το γεγονός ότι την Παρασκευή θα δοκιμάσει να προπονηθεί πιο δυνατά, μάλλον δε θα προλάβει την Καλαμαριά.

***Πάνω από 150 φίλοι του Ατρομήτου θα ταξιδεύσουν στην Καλαμαριά για το παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής της Α’ Εθνικής. Τα πούλμαν θα αναχωρήσουν στη 1 το μεσημέρι της Δευτέρας από την οδό Κένεντυ. Το εισιτήριο του αγώνα κοστίζει 20 ευρώ και οι φίλοι του Ατρομήτου θα φιλοξενηθούν στην Θύρα 1










News 24/7

24MEDIA NETWORK