Νέες επαφές με Λανγκ

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται ο Λεωνίδας Βόκολος να ταξιδέψει εκ νέου στην Ελβετία, όπου και θα συναντηθεί με την πλευρά του Μίχαελ Λανγκ.

Νέες επαφές με Λανγκ

Οι στιγμές χαλάρωσης για τις ημέρες των εορτών φθάνουν στο τέλος τους και οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού επιστρέφουν στα καθήκοντα τους και τις μεταγραφικές υποθέσεις που είναι σε εξέλιξη. Τις επόμενες ημέρες αναμένεται ο Λεωνίδας Βόκολος να ταξιδέψει εκ νέου στην Ελβετία, όπου και θα συναντηθεί με την πλευρά του Μίχαελ Λανγκ.

Παρότι ενδιαφέρον για την περίπτωση του Ελβετού μπακ έχουν εκδηλώσει γερμανικοί σύλλογοι, οι πράσινοι δείχνουν να έχουν προβάδισμα για την απόκτηση του διεθνούς οπισθοφύλακα για δύο λόγους.

Επειδή οι πράσινοι είναι ομάδα που διεκδικεί το πρωτάθλημα και την επόμενη σεζόν θ' αγωνιστεί σε μια από τις δύο ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Ωστόσο, οι άνθρωποι του τριφυλλιού θέλουν να είναι προετοιμασμένοι για παν ενδεχόμενο, γι' αυτό και προχωρούν παράλληλα και άλλες περιπτώσεις παικτών για την συγκεκριμένη θέση, στο ενδεχόμενο που οι συζητήσεις με τον Λανγκ δεν έχουν αίσιο τέλος.

News 24/7

24MEDIA NETWORK