Νέες “φωτιές” σε Γκαλιάνι από τα σενάρια για Πάτο, Πίρλο και Τσέλσι
Η πώληση του Κακά έχει αναστατώσει τους οπαδούς της Μίλαν και έχει προκαλέψει προβληματισμό στις τάξεις της διοίκησης της ομάδας. Ωστόσο ποιος λέει στον Αντριάνο Γκαλιάνι ότι τα βάσανα του έχουν τελειώσει;
O επόμενος που μπήκε στη λίστα των παικτών που σκέφτονται να αφήσουν το Μιλάνο είναι ο Αλεσάντρε Πάτο. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός είναι στη λίστα της Τσέλσι και σύμφωνα με τα δημοσιεύματα οι “μπλε” είναι έτοιμοι να προσφέρουν περίπου 40.000.000 ευρώ για την απόκτηση του. Ο Αντριάνο Γκαλιάνι αντέδρασε όταν του έγινε η σχετική ερώτηση από ιταλικά μέσα ενημέρωσης και τόνισε πως : “Ο Πάτο δεν πωλείται”, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να πείσει, έπειτα και από την παραχώρηση του Κακά στη Ρεάλ Μαδρίτης.
Ο Πάτο βρίσκεται ενάμισι χρόνο στη Μίλαν και εφέτος είχε μία αρκετά καλή χρονιά με 15 γκολ. Το όνομα του έχει εμπλακεί σε σενάρια μετακίνησης στην Τσέλσι, ειδικά μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας των “μπλε” από τον Κάρλο Αντσελότι.
Να’ ταν όμως μόνο ο Πάτο. Ο Αντρέα Πίρλο μπορεί να έκανε τη λακωνική δήλωση: “ Αν θα πήγαινα στην Τσέλσι; Θα δούμε”, ωστόσο αυτή και μόνο αρκεί για να προσθέσει έναν νέο πονοκέφαλο στον Αντριάνο Γκαλιάνι και τους συνεργάτες του. Ο Ιταλός μέσος αναχώρησε με την εθνική της χώρας για το κύπελλο Συνομοσπονδιών, ωστόσο η δήλωση του έχει θορυβήσει τον αντιπρόεδρο της Μίλαν.