Νέες "ντόπες" από τον Σαλευρή

To παρόν στην προπόνηση της Καλλιθέας έδωσε την Πέμπτη το πρωϊ ο Νίκος Σαλευρής. Ο πρόεδρος της αθηναϊκής θέλησε για άλλη μία φορά τον τελευταίο καιρό να τονώσει το ηθικό των παικτών και να τους θέσει προ των ευθυνών τους.

Νέες "ντόπες" από τον Σαλευρή
To παρόν στην προπόνηση της Καλλιθέας έδωσε την Πέμπτη το πρωϊ ο Νίκος Σαλευρής. Ο πρόεδρος της αθηναϊκής ομάδας θέλησε, για άλλη μία φορά τον τελευταίο καιρό, να τονώσει το ηθικό των παικτών και να τους θέσει προ των ευθυνών τους.

Eπίσης, o ισχυρός άνδρας της Καλλιθέας τόνισε στους ποδοσφαιριστές ότι πρέπει να έχουν εμπιστοσύνη στον Βαγγέλη Γούτη, που θα κοουτσάρει την ομάδα στο κρίσιμο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό την Κυριακή στη Λειβαδιά.

Οσον αφορά το θέμα του αντικαταστάτη του Στόικο Μλαντένοφ, αυτό το χειρίζεται αποκλειστικά ο Νίκος Σαλευρής. Ο πρόεδρος της Καλλιθέας ψάχνει την καλύτερη δυνατή λύση αν και αυτήν την εποχή οι επιλογές είναι περιορισμένες. Πάντως δύσκολα στην παρούσα φάση θα αποκτηθεί ξένος τεχνικός.

Στα αγωνιστικά θέματα, οι ποδοσφαιριστές γυμνάστηκαν κανονικά κάτω από την επίβλεψη του Βαγγέλη Γούτη. Από την προπόνηση αποχώρησε ο Μουζίρι που είχε ισχυρό πονόδοντο. Απών από τον αγώνα με τον Λεβαδειακό θα είναι φυσικά ο τραυματίας Τσίγκας.

Στη Λειβαδιά η Καλλιθέα θα έχει τη βοήθεια των φίλων της. Ο σύνδεσμος φιλάθλων της ομάδας ναύλωσε πούλμαν το οποίο θα αναχωρήσει την Κυριακή στις 11:30 από το Δημοτικό Στάδιο Καλλιθέας.

News 24/7

24MEDIA NETWORK