Νεϊμάρ: Δέχτηκε τηλεφώνημα "βόμβα" από τον Πεπ

Τηλεφωνική επικοινωνία για να μάθει σε τι κατάσταση βρίσκεται είχε ο Πεπ Γκουαρντίολα με τον Νεϊμάρ σύμφωνα με την Equipe.

PSG's Neymar warms up prior to a French League One soccer match between Monaco and Paris Saint-Germain at the Stade Louis II in Monaco, Saturday, Feb. 11, 2023. (AP Photo/Daniel Cole)
Ο Νεϊμάρ σε προθέρμανση της Παρί Σεν Ζερμέν AP

Δεν διανύει και την καλύτερη περίοδο της ποδοσφαιρικής του καριέρας ο Νεϊμάρ καθώς αυτή τη στιγμή βρίσκεται εκτός δράσης λόγω τραυματισμού ενώ είναι ανεπιθυμήτος τόσο από τη διοίκηση της Παρί Σεν Ζερμέν όσο και από τους οπαδούς της.

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η Equipe, στον Βραζιλιάνο σταρ, για να ενημερωθεί τόσο για την πορεία της αποκατάστασής του όσο και για την ψυχολογία του, τηλεφώνησε ο Πεπ Γκουαρντιόλα.

Ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι έχει σε μεγάλη εκτίμηση τον Νεϊμάρ, παρά το γεγονός πως δεν έχει συνεργαστεί ποτέ μαζί του, και σύμφωνα με το γαλλικό μέσο θέλησε να μάθει από πρώτο χέρι περισσότερες λεπτομέρειες για την κατάσταση του αλλά και τις προθέσεις του για το μέλλον.

Πάντως, παρά το απρόσμενο τηλεφώνημα του Πεπ, οι πιθανότητες μετακίνησης του "Νέι" στην Μάντσεστερ Σίτι είναι απειροελάχιστες καθώς το κασέ του είναι σχεδόν απαγορευτικό ενώ και οι απαιτήσεις της Παρί αγγίζουν τα 80.000.000 ευρώ.

Διαβάστε Περισσότερα

Λίβερπουλ: Ο Κλοπ θέλει να τον στείλει δανεικό αλλά αυτός εξετάζει πρόταση από ομάδα εκτός PL

Νεϊμάρ: Έριξε άκυρο στο πάρτι τίτλου της Παρί για χάρη της F1 και φούντωσε τα σενάρια

Μπέλιγχαμ: Πλην του Τζουντ, αλλάζει ομάδα και ο Τζομπ

News 24/7

24MEDIA NETWORK