Νεϊμάρ: "Δεν είμαι σίγουρος ότι θα φτάσω στο επίπεδο των Μέσι και Ρονάλντο"

Ο Νεϊμάρ παραδέχθηκε πως οι Λιονέλ Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο είναι αυτή τη στιγμή οι καλύτεροι ποδοσφαιριστές στον κόσμο, ενώ τόνισε πως δεν είναι σίγουρος ότι θα καταφέρει να φτάσει στο επίπεδό τους.

Νεϊμάρ: "Δεν είμαι σίγουρος ότι θα φτάσω στο επίπεδο των Μέσι και Ρονάλντο"

Αρχικά, ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο " globoesporte.globo.com" ρωτήθηκε για τους δύο καλύτερους, κατά γενική ομολογία, ποδοσφαιριστές αυτή τη στιγμή στον κόσμο, Ρονάλντο και Μέσι: "Είναι καλύτεροι από κάθε ένα ποδοσφαιριστή στον πλανήτη αυτή τη στιγμή. Δεν είμαι σίγουρος πως θα καταφέρω να φτάσω το επίπεδό τους, αλλά σκοπός μου είναι να βελτιώνομαι κάθε μέρα. Θέλω πάντα να γίνομαι καλύτερος".

Όσον αφορά την άφιξή του στην Ευρώπη: "Όλα θέλουν χρόνο. Ωριμάζω κάθε μέρα. Είναι μία σπουδαία εμπειρία. Ήμουν χαρούμενος στην Σάντος, όμως ήθελα μία νέα πρόκληση και ελπίζω να είμαι κι εδώ ευτυχισμένος".

Για την χρονιά που τελειώνει: "Ήταν μία χρονιά μάθημα. Είχα και λυπηρές και χαρούμενες στιγμές. Ξέρω πως πρέπει να πιέζω τον εαυτό μου κάθε μέρα. Πρέπει να αγωνίζομαι περισσότερο".

Για το Παγκόσμιο Κύπελλο: "Ήταν μία σπουδαία εμπειρία. Το ποδόσφαιρο εξελίσσεται και γίνεται όλο και πιο ανταγωνιστικό. Ξέρω πως πρέπει να είμαι πιο έτοιμος το 2018, απ' ότι ήμουν το 2014".

Σύμφωνα με τον Κακά, το ποδόσφαιρο έχει μείνει πίσω στην Βραζιλία: "Θα συμφωνήσω. Πρέπει να το πάμε ένα βήμα μπροστά. Προχωράμε πολύ αργά, όχι μόνο σε θέματα τακτικής, αλλά στα πάντα. Πρέπει να μάθουμε και να εξελισσόμαστε με στόχο να μην μένουμε πίσω".

Για την επιλογή του Ντούνγκα να του δώσει το περιβραχιόνιο του αρχηγού στην εθνική Βραζιλίας, σχολίασε: "Δεν ξέρω γιατί ο Ντούνγκα με επέλεξε. Είναι μία δύσκολη ερώτηση για να απαντηθεί. Δεν μ' άρεσει να αναφέρομαι στα πλεονεκτήματά και τα μειονεκτήματά μου. Από τη στιγμή που με επέλεξε μπορώ να είμαι μόνο ευγνώμων και θα έχει τους λόγους του. Είμαι χαρούμενος με την ευθύνη και θέλω να τα πάω καλά στο ρόλο μου".

Τέλος, για το πολυσυζητημένο 7-1 της Γερμανίας επί της Βραζιλίας στο Μουντιάλ: "Είναι κάτι που έχει περάσει, αλλά πρέπει να είμαστε ταπεινοί και να μην το ξεχάσουμε ποτέ. Είναι ένα καλό μάθημα. Είναι σαν να σε επιπλήττουν οι γονείς σου. Ξεχνάς το συμβάν, αλλά μαθαίνεις από το αποτέλεσμα του περιστατικού".

News 24/7

24MEDIA NETWORK