Νεϊμάρ: "Είμαστε όλοι μαϊμούδες"

Υπέρ της αντίδρασης του Ντάνι Άλβες, ο οποίος έφαγε τη μπανάνα που του πέταξαν οι φίλοι της Βιγιαρεάλ τάχθηκε ο Νεϊμάρ, ο οποίος ανέβασε στη σελίδα του στο facebook μια φωτογραφία που απεικονίζει τον ίδιο αλλά και τον γιο του να κρατάνε από μία μπανάνα.

Νεϊμάρ: "Είμαστε όλοι μαϊμούδες"

Το γύρο του κόσμου έκανε το βράδυ της Κυριακής (27/4) το video με τον Ντάνι Άλβες, οποίος αντέδρασε με πολύ χιούμορ όταν οι φίλοι της Βιγιαρεάλ του πέταξαν μια μπανάνα, με τον Βραζιλιάνο να την σηκώνει και να την... τρώει λίγο πριν εκτελέσει το κόρνερ.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο άσος της Μπαρτσελόνα, με δήλωσή του ευχαρίστησε τον άνθρωπο που πέταξε την μπανάνα, σχολιάζοντας το περιστατικό ως εξής: "Δεν ξέρω ποιος πέταξε την μπανάνα, αλλά τον ευχαριστώ που μου έδωσε κάλιο και με βοήθησε να δώσω δύο ασίστ".

Ο Νεϊμάρ δεν άφησε ασχολίαστο το περιστατικό και με ανάρτησή του στη σελίδα του στο facebook κατέστησε σαφές πως βρίσκεται στο πλευρό του συμπαίκτη του, ποστάροντας μια φωτογραφία με τον ίδιο και το γιο του να κρατούν από μια μπανάνα. Το σχόλιο που συνόδευε την φωτογραφία ήταν: "Είμαστε όλοι μαϊμούδες".

Δείτε την ανάρτηση του Νεϊμάρ...

Η σύντροφος του Ντάνι Άλβες, Ταΐσα Καρβάλιο, αμέσως μετά το συμβάν, ανέβασε με τη σειρά της μια φωτογραφία στο instagram, που απεικονίζει την ίδια και την οικογένειά της να κρατούν μπανάνες, σχολιάζοντας: "Εγώ και η οικογένειά μου".

Αντίδραση στο twitter είχαμε και από την αδερφή του Βραζιλιάνου, Ραφαέλα, η οποία με ανάρτησή της στο λογαριασμό της, τάχθηκε υπέρ του αδερφού της, κρατώντας κι αυτή μια... μπανάνα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK