Νεϊμάρ: Η ομάδα του "τρελού" κάνει γερό μπάσιμο για την απόκτησή του

Γέρο μπάσιμο για την απόκτηση του Νεϊμάρ αναμένεται να κάνει η Τσέλσι με την Παρί να είναι θετική στο ενδεχόμενο παραχώρησης του ποδοσφαριστή.

FILE - Former FC Barcelona player Neymar who now plays for Paris Saint-Germain winks as he leaves a court on the second day of a trial in Barcelona, Spain, on Oct. 18, 2022. Spain's state prosecutor dropped its charges against Neymar on Friday, but a Brazilian company involved in the case will continue to fight the soccer player in court. The case stems from Neymar's transfer in 2013 from Santos to Barcelona. The state prosecutor withdrew all charges against Neymar, his father and the former executives of the Brazilian and Spanish clubs. However, the trial will continue because Brazilian company DIS, which brought the case, maintained its accusation that the parties involved committed fraud and corruption. (AP Photo/Joan Mateu Parra)
Ο Νεϊμάρ AP PHOTO/JOAN MATEU PARRA

Το ένα μετά το άλλο αποχωρούν τα μεγάλα αστέρια από την Παρί Σεν Ζερμέν, με τους Λιονέλ Μέσι και Σέρχιο Ράμος να κάνουν την αρχή.

Ο Κελαϊφί φέρεται πως έχει αποφασίσει να δημιουργηθεί ένα ρόστερ το οποίο θα έχει ως κεντρικό πρόσωπο τον Κιλιάν Εμπαπέ και δεν θα αποτελείται απο άλλους αστέρες, γι αυτό και πλην των Μέσι και Ράμος, παρελθόν αναμένεται να αποτελέσει και ο Νεϊμάρ.

Ο Βραζιλιάνος έχει συμβόλαιο με την Παρί μέχρι το 2025,με ειδικό όρο να αναφέρει πως αυτό μπορεί να ανανεωθεί για ακόμα ένα χρόνο, αλλά υπάρχει η κοινή επιθυμία να χωρίσουν οι δρόμοι των δύο από το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ο Νέι θέλει να πάει στην Premier League, με την Γιουνάιτεντ να έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για την απόκτηση του, χωρίς όμως μέχρι στιγμής να έχει προχωρήσει σε επίσημη πρόταση.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Le10Sport που αναπαράγει και το GOAL, γερό μπάσιμο για την απόκτηση του Βραζιλιάνου εξτρέμ αναμένεται να κάνει η Τσέλσι , με τον Τοντ Μπέλι να θέλει να ικανοποιήσει όλες τις επιθυμίες του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, παρά το γεγονός πως και στις δύο προηγούμένες μεταγραφικές περιόδους ήταν ιδιαίτερα "σπάταλος".

Ο Μπέλι είχε συζητήσει με τον Κελαϊφί και στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, με τις συζητήσεις όμως να "παγώνουν" εξαιτίας του σοβαρού τραυματισμού του Βραζιλιάνου στον αστράγαλο που τον οδήγησε στο χειρουργείο.

Θυμίζουμε πως οι απαιτήσεις της Παρί για την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή έχουν μειωθεί αρκετά, με παλαιότερο δημοσίευμα μάλιστα να θέλει τους Γάλλους να εξετάζουν το ενδεχόμενο ακόμα και να αφήσουν ελεύθερο τον ποδοσφαιριστή προκειμένου να ξεφορτωθούν το συμβόλαιό του.

Διαβάστε Περισσότερα

Παρί: Θρύλος της Άρσεναλ ο άνθρωπος "κλειδί" στο πλευρό του Νάγκελσμαν

Τότεναμ: Ο Ποστέκογλου τσεκάρει και τον "παραγκωνισμένο" αρχηγό της Γιουνάιτεντ

Μπάγερν: Δεν ανανεώνει ο Ντέιβις, πόσο τον κοστολογεί η ομάδα

News 24/7

24MEDIA NETWORK