Νεϊμάρ: "Προτιμώ το αριστερό πόδι του Μέσι απ' το δεξί του Ρονάλντο"

Ο άσος της Μπαρτσελόνα, Νεϊμάρ παραχώρησε συνέντευξη σε ιστοσελίδα της Βραζιλίας και ήρθε αντιμέτωπος μ' αρκετά δύσκολα διλήμματα. Διαβάστε τι απάντησε για τους Πελέ, Λιονέλ Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο.

Νεϊμάρ: "Προτιμώ το αριστερό πόδι του Μέσι απ' το δεξί του Ρονάλντο"

H ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας "Marca" έδωσε στη δημοσιότητα ένα μέρος από τη συνέντευξη που παραχώρησε ο επιθετικός της Μπαρτσελόνα, Νεϊμάρ σε ιστοσελίδα της Βραζιλίας.

Ο 23χρονος άσος βρέθηκε... αντιμέτωπος μ' αρκετά δύσκολα διλήμματα, αλλά είχε το θάρρος να απαντήσει σε όλα με ειλικρίνεια.

Αρχικά, σε ερώτηση για τους Λιονέλ Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο, απάντησε: "Προτιμώ το αριστερό πόδι του Λίο Μέσι από το δεξί του Κριστιάνο Ρονάλντο. Βέβαια, και το δικό μου δεξί πόδι είναι εξίσου καλό".

Στο δίλημμα Μέσι ή Πελέ έδωσε μία διπλωματική απάντηση: "Για τον Πελέ έμαθα λεπτομέρειες από τον παππού μου, ο οποίος μου εξήγησε τον τρόπο παιχνιδιού του. Είναι δύσκολη ερώτηση, επειδή με τον Μέσι έχω την ευκαιρία να παίζω μαζί, ενώ τον Πελέ δεν τον πρόλαβα. Όπως και να έχει, τόσο ο Πελέ όσο και ο Μέσι είναι δύο ποδοσφαιρικές ιδιοφυΐες".

News 24/7

24MEDIA NETWORK