Νεϊμάρ: Στη δίκη για απάτη ο Βραζιλιάνος

Στην Βαρκελώνη έχει μεταβεί ο Νειμάρ ώστε να παραστεί στη δίκη του που αφορά απάτη κατά τη μεταγραφή του από την Σάντος στην Μπαρτσελόνα.

NBA PARIS GAME 2020 / ÌÉËÃÏÕÏÊÉ ÌÐÁÊÓ - ÓÁÑËÏÔ ×ÏÑÍÅÔÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ICON SPORT / EUROKINISSI)
NBA PARIS GAME 2020 / ÌÉËÃÏÕÏÊÉ ÌÐÁÊÓ - ÓÁÑËÏÔ ×ÏÑÍÅÔÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ICON SPORT / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Στην Βαρκελώνη από το πρωί της Δευτέρας (17/10) βρίσκεται ο Νεϊμάρ για να παραστεί στη δίκη που γίνεται εις βάρος του. Ο βραζιλιάνος άσος της Παρί Σεν Ζερμέν κατηγορείται για απάτη και διαφθορά κατά τη μεταγραφή του από την Σάντος στην Μπαρτσελόνα το 2013.

Συγκεκριμένα, η εταιρεία DIS κατείχε το 40% των δικαιωμάτων του Βραζιλιάνου όταν αυτός ήταν στην Σάντος και θεωρεί πως έχασε μεγάλο μερίδιο επειδή ο σταρ της Παρί πωλήθηκε κάτω από την πραγματική του αξία και δεν πήραν το ποσό που τους αναλογούσε.

Ο Νειμάρ πωλήθηκε με 57.000.000 ευρώ από τα οποία η οικογένεια του πήρε τα 40 και η εταιρεία, η οποία όταν ο Βραζιλιάνος ήταν 17 είχε επενδύσει σε αυτόν περίπου 2 εκατομμύρια ευρώ, πήρε το υπόλοιπο ποσό, δηλαδή 17 εκατομμύρια.

Ο δικηγόρος της εταιρείας μάλιστα ισχυρίζεται πως τότε υπήρχαν προσφορές άνω των 60 εκατομμυρίων ευρώ για τον Νεϊμάρ αλλά ο ίδιος αποφάσισε να πάει στην ομάδα της Μπαρτσελόνα. Θυμίζουμε ότι ο Νεϊμάρ έχει κατηγορηθεί και για φοροδιαφυγή τα προηγούμενα χρόνια.

Διαβάστε Περισσότερα

Ο Κλοπ ξεκαθάρισε την "παρεξήγηση" με τον Σαλάχ

Ο σοκαρισμένος Εμπαπέ δήλωσε ευτυχισμένος στο Παρίσι

Η Ρεάλ νίκησε την Μπάρτσα, ο Κρόος το γιόρτασε βάζοντας συμπαίκτη του στην 3αδα με τους καλύτερους του κόσμου

News 24/7

24MEDIA NETWORK