Νεκρός ποδοσφαιριστής από μπαλωθιά

Σε πένθος βυθίστηκε η Ασή Γωνιά και το κρητικό ποδόσφαιρο από τον αναπάντεχο χαμό του Γιώργου Γυπαράκη από μπαλωθιά σε πασχαλινό τραπέζι.

Νεκρός ποδοσφαιριστής από μπαλωθιά

Στην σελίδα της ομάδας του στο Facebook αναφέρονται τα εξής: "Η Ασή Γωνιά έχασε τον "τούμπα" της. Ένα παιδί στολίδι μέσα και έξω από τα γήπεδα. Ο χαμός του έχει συγκλονίσει όλο το ποδοσφαιρικό Ρέθυμνο και όχι μόνο, γιατί ήταν αγαπητός σε όλους.

Συμπαραστάτης στην οικογένειά του, πατέρας και αδερφός. Πρώτος στις κοινωνικές του υποχρεώσεις, στον χορό, στο τραγούδι, στο ποδόσφαιρο. Θα μας λείψεις πολύ Γιωργιό μας. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει".

Ο άτυχος νέος σκοτώθηκε την Κυριακή του Πάσχα στον οικισμό Μυριοκέφαλα Ρεθύμνου, όταν κατά τη διάρκεια του πασχαλινού γλεντιού ένας 40χρονος έβγαλε το όπλο του κι άρχισε να ρίχνει μπαλωθιές.

Σύμφωνα με πληροφορίες το όπλο έπαθε κάποια εμπλοκή που είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα ο 25χρονος και σοβαρά ένας 23χρονος, ενώ από τις έρευνες της αρχών προέκυψε ότι ο θύτης βρισκόταν υπό την επήρεια μέθης.

Η τελευταία πράξη του δράματος που συγκλονίζει την Κρήτη θα γραφτεί στις 15:00 στον Ιερό Ναό του Τιμίου Σταυρού στην Ασή Γωνιά Χανίων.

News 24/7

24MEDIA NETWORK