Νεκρός σε τροχαίο 19χρονος παίκτης της Κέρκυρας

Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 19 ετών άφησε ο ποδοσφαιριστής της ομάδας Κ-20 της Κέρκυρας, Ανδρέας Νίκας, μετά από τροχαίο δυστύχημα το βράδυ της Κυριακής (14/9).

Νεκρός σε τροχαίο 19χρονος παίκτης της Κέρκυρας

Το βράδυ της Κυριακής (14/9) στην Εθνική Οδό Κέρκυρας - Παλαιοκαστρίτσας, το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν τέσσερις ποδοσφαιριστές έφυγε της πορείας του, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, με αποτέλεσμα να προσκρούσει σε κολόνα.

Στο τροχαίο σκοτώθηκε ο 19χρονος Ανδρέας Νίκας, ο οποίος βρισκόταν στην θέση του συνοδηγού. Ενας συμπαίκτης του που καθόταν στο πίσω κάθισμα τραυματίστηκε σοβαρά με κατάγματα στα κάτω άκρα. Ο οδηγός και ακόμη ένας ποδοσφαιριστής τραυματίστηκαν ελαφρά.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι τέσσερις παίκτες κατευθύνονταν στο νοσοκομείου του νησιού, προκειμένου να επισκεφτούν τον συμπαίκτη τους Θωμά Ντέντε, ο οποίος βρισκόταν εκεί λόγω τραυματισμού.

H ανακοίνωση της αστυνομίας: "Την Κυριακή (14.09.2014) το βράδυ, στο 5ο χλμ της Εθνικής Οδού Κέρκυρας-Παλαιοκαστρίτσας (περιοχή Σωτηριώτισσας), επιβατικό αυτοκίνητο που οδηγούσε 20χρονος ημεδαπός, εκτράπηκε της πορείας του, με αποτέλεσμα τον ελαφρύ τραυματισμό του καθώς και τον τραυματισμό των τριών επιβαινόντων στα αυτοκίνητο (θανάσιμος ενός 19χρονου, σοβαρός ενός 20χρονου ημεδαπού και ελαφρύς ενός ακόμη 19χρονου).

Προανάκριση για τον ακριβή προσδιορισμό των συνθηκών του τροχαίου ατυχήματος διενεργείται από το Τμήμα Τροχαίας Κέρκυρας".

Η ανακοίνωση της πυροσβεστικής: "Στις 14/9/14, και ώρα 23.00 η Υπηρεσία μας επενέβη με τρία οχήματα και δέκα υπαλλήλους για τον απεγκλωβισμό τεσσάρων ατόμων ηλικίας 19 έως 20 ετών, συνεπεία πρόκλησης τροχαίου ατυχήματος Ι.Χ. επιβατηγού οχήματος στο 6ο χλμ της Ε.Ο. Κέρκυρας – Παλαιοκαστρίτσας.

Η επιχείρηση απεγκλωβισμού διήρκησε 15 λεπτά, απεγκλωβίστηκαν οι τρεις εκ των τεσσάρων επιβαινόντων, οι οποίο ικαι διεκομίσθησαν στο Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρα".

News 24/7

24MEDIA NETWORK