Νέντβεντ: "Σίβοκ, ο διάδοχος μου"

Νέντβεντ: "Σίβοκ, ο διάδοχος μου"
Τον διάδοχο του στην εθνική Τσεχίας φαίνεται πως βρήκε ο Πάβελ Νέντβεντ. Ο διεθνής μεσοεπιθετικός της Γιουβέντους, σε συνέντευξη που παραχώρησε σε εφημερίδα της χώρας του, αναφέρθηκε με ιδιαιτέρως κολακευτικά σχόλια στην αξία του Τόμας Σίβοκ, θεωρώντας πως εκείνος θα αποτελέσει τον αντικαταστάτη του στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Τσεχίας.

Ο Νέντβεντ δεν έμεινε μόνο εκεί, όμως, καθώς σε επικοινωνία που είχε με τον τεχνικό διευθυντή της Γιουβέντους, Λουτσιάνο Μότζι, προέτρεψε τη διοίκηση των «μπιανκονέρι» να κινηθεί άμεσα για την απόκτηση του. Ο Τόμας Σίβοκ είναι 22 ετών, με ύψος 1,85 εκ. και 71 κιλά ενώ αγωνίζεται στο τσεχικό πρωτάθλημα με τη φανέλα της Σπάρτα Πράγας. Στο περσινό πρωτάθλημα είχε 25 συμμετοχές και 4 γκολ ενώ πριν από λίγες ημέρες στον αγώνα με την Ρουμανία για τα προκριματικά του παγκοσμίου κυπέλλου του 2006.

Ο Σίβοκ, σε αντίθεση με τον Νέντβεντ, προτιμά να αγωνίζεται στο χώρο του κέντρου (και όχι στη γραμμή όπως ο ξανθομάλλης συμπατριώτης του), με τους ειδικούς του τσεχικού ποδοσφαίρου να τον χαρακτηρίζουν ως «Τσέχο Λάμπαρντ»ή «Τσέχο Τζέραρντ».

News 24/7

24MEDIA NETWORK