Ο Κουτίνιο έδωσε λόγο στον Νεϊμάρ να ξενερώσει κι άλλο με την Παρί!

Ο Φελίπε Κουτίνιο είχε κάποια στιγμή αιτηθεί μέσω μέιλ στη Λίβερπουλ να τον αφήσει να πάρει μεταγραφή. Σύμφωνα με ισπανικό δημοσίευμα ο Ισπανός επανήλθε με νέο αίτημα, αλλά όχι για μεταγραφή. Τα "θέλω" του Βραζιλιάνου είναι διαφορετικά και αφορούν τη Παρί.

Liverpool's Philippe Coutinho, left, and Manchester United's Henrikh Mkhitaryan, right, battle for the ball during the English Premier League soccer match between Liverpool and Manchester United at Anfield, Liverpool, England, Saturday, Oct. 14, 2017. (AP Photo/Rui Vieira)
Liverpool's Philippe Coutinho, left, and Manchester United's Henrikh Mkhitaryan, right, battle for the ball during the English Premier League soccer match between Liverpool and Manchester United at Anfield, Liverpool, England, Saturday, Oct. 14, 2017. (AP Photo/Rui Vieira) AP PHOTO/RUI VIEIRA

" Αρνηθείτε όλες τις προτάσεις από την Παρί" φέρεται να έχει πει ο Κουτίνιο στη Λίβερπουλ! Όχι, δεν αποφάσισε να... ταχθεί στην ομάδα του "Άνφιλντ", αλλά σύμφωνα με ισπανικό δημοσίευμα αυτός είναι ο τρόπος που επέλεξε για να πείσει ο Βραζιλιάνος την Μπαρτσελόνα πόσο πολύ θέλει να πάρει μεταγραφή στη Βαρκελώνη!

Οι Ισπανοί δεν κάνουν γνωστό αν το κλαμπ του Γιούργκεν Κλοπ έκανε αποδεκτή την πρόταση, ωστόσο επιμένουν ότι η Παρί δεν θα καταθέσει τόσο εύκολα τα "όπλα", αφού έχει αποδείξει ότι είναι ικανή να ρίξει χρήματα στο τραπέζι τα οποία δύσκολα κάποιος μπορεί να αρνηθεί...

Πάντως, η "Sport" επισημαίνει ότι το Γενάρη η Μπάρτσα θα επιστρέψει στο Μερσεϊσάιντ για να πάρει τον Φελίπε Κουτίνιο με νέα βελτιωμένη πρόταση που θα ξεπερνά τα 100.000.000 ευρώ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK