Νέο πλήγμα με Τριανταφύλλου

Νέο πλήγμα με Τριανταφύλλου
Η ατυχία που έχει χτυπήσει τον ΟΦΗ συνεχίζεται. Μετά τον Καζαντζή, ο οποίος αναμένεται να μπει στο χειρουργείο και ο Τάσος Τριανταφύλλου έχει πρόβλημα με τον πρόσθιο χιαστό. Ο μεσοεπιθετικός του ΟΦΗ υποβλήθηκε σε μαγνητική εξέταση, που ανέδειξε το πρόβλημα, ωστόσο έδειξε ακόμη ότι δεν έχει πειραχθεί ο μηνίσκος του. Φυσικά σήμερα δεν έκανε προπόνηση, όπως και οι επίσης τραυματίες Κουνενάκης, Σταυρακάκης, Μπελεβώνης, Καζαντζής.

Στο μεταξύ, έντονη κριτική δέχεται τα τελευταία εικοσιτετράωρα ο Βαγγέλης Βλάχος, για τις απανωτές αποτυχίες της ομάδας, που την έχουν καθηλώσει στην "ουρά" της βαθμολογίας με μόλις ένα βαθμό στο ενεργητικό της. Ο προπονητής του ΟΦΗ, παραχώρησε συνέντευξη στο «Κρήτη TV» και αναφέρθηκε στις σκληρές δηλώσεις που είχε κάνει για ορισμένους ποδοσφαιριστές του.

Είπε μεταξύ άλλων: "Ισως θα έπρεπε να είχα αποφύγει τόσο σκληρές εκφράσεις εναντίον εννέα ποδοσφαιριστών. Ισως θα έπρεπε να μην ήμουν τόσο απόλυτος, αλλά αυτός είναι ο χαρακτήρας μου. Ό,τι κάνω, το κάνω από αγάπη. Αν έρθει η πρώτη νίκη, τότε πιστεύω ότι όλα θα αλλάξουν . Αυτή τη στιγμή είμαστε νεκροί ψυχολογικά. Χτυπήστε εμένα, αλλά πρέπει όλοι να στηρίξουν τον κ. Βατσινά στην προσπάθειά του. Για μένα η ομάδα είναι πάνω απ' όλους. Θα μπορούσα να ελιχθώ όπως ελίσσονται τα φίδια, αλλά φίδι δεν είμαι και δεν υπήρξα τσάτσος ποτέ. Είμαι αυτόφωτος εγώ".

24MEDIA NETWORK