Νέο πρόσωπο ο Φρεντ στην "σελεσάο"

Με όλα της τα αστέρια θα παραταχθεί η Βραζιλία στα φιλικά που θα δώσει με τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και την μικτή παικτών από το Κουβέιτ. Ο Κάρλος Αλμπέρτο Παρέιρα θεωρεί τους δύο αγώνες ως τεστ για το Παγκόσμιο Κύπελλο και γι' αυτό δεν έδωσε την ευκαιρία σε κανένα μεγάλο όνομα να ξεκουραστεί. Από τις νέες επιλογές του ομοσπονδιακού προπονητή της "σελεσάο" ξεχωρίζει αυτή του Φρεντ της Λιόν. Ενας πρώην παίκτης της γαλλικής ομάδας, ο Εντμίλσον, επιστρέφει, ενώ εκτός αποστολής τέθηκε ο Ρονάλντο που βρίσκεται σε διαδικασία αποθεραπείας.

Νέο πρόσωπο ο Φρεντ στην "σελεσάο"
Με όλα της τα αστέρια θα παραταχθεί η Βραζιλία στα φιλικά που θα δώσει με τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και την μικτή παικτών από το Κουβέιτ. Ο Κάρλος Αλμπέρτο Παρέιρα θεωρεί τους δύο αγώνες ως τεστ για το Παγκόσμιο Κύπελλο και γι' αυτό δεν έδωσε την ευκαιρία σε κανένα μεγάλο όνομα να ξεκουραστεί.

Από τις νέες επιλογές του ομοσπονδιακού προπονητή της "σελεσάο" ξεχωρίζει αυτή του Φρεντ της Λιόν. Ενας πρώην παίκτης της γαλλικής ομάδας, ο Εντμίλσον, επιστρέφει, ενώ εκτός αποστολής τέθηκε ο Ρονάλντο που βρίσκεται σε διαδικασία αποθεραπείας.

Η αποστολή της Βραζιλίας

Τερματοφύλακες: Ντίντα (Μίλαν), Χούλιο Σέζαρ (Ιντερ)

Αμυντικοί: Καφού (Μίλαν), Ρομπέρτο Κάρλος (Ρεάλ Μαδρίτης), Σισίνιο (Σάο Πάολο), Γκουστάβο Νέρι (Κορίνθιανς), Λούσιο (Μπάγερν Μονάχου), Ζούαν (Λεβερκούζεν), Ρόκε Ζούνιορ (Λεβερκούζεν), Λουϊζάο (Μπενφίκα)

Μέσοι: Εμερσον (Γιουβέντους), Ζε Ρομπέρτο (Μπάγερν Μονάχου), Ζιλμπέρτο Σίλβα (Αρσεναλ), Εντμίλσον (Μπαρτσελόνα), Κακά (Μίλαν), Ζουνίνιο Περναμπουκάνο (Λιόν), Ροναλντίνιο (Μπαρτσελόνα), Ρικαρντίνιο (Σάντος)

Επιθετικοί: Ρομπίνιο (Ρεάλ Μαδρίτης), Αντριάνο (Ιντερ), Ρικάρντο Ολιβέιρα (Μπέτις), Φρεντ (Λιόν)

News 24/7

24MEDIA NETWORK