Νέο πρόβλημα με τον Κόλτζο

Νέο πρόβλημα με τον Κόλτζο
Αντί να μειώνονται τα προβλήματα αυξάνονται συνεχώς στην ομάδα του ΟΦΗ. Τελευταίος που προστέθηκε στην λίστα του Βαγγέλη Βλάχου είναι ο Γιώργος Κόλτζος, ο οποίος αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον αριστερό δικέφαλο και αποχώρησε από την προπόνηση, με αποτέλεσμα να είναι αμφίβολη η συμμετοχή του στο κυριακάτικο παχνίδι με το Αιγάλεω, για την 5η αγωνιστική.

Τα καλά νέα έρχονται από τον Κώστα Σταυρακάκη που γυμνάστηκε για λίγη ώρα και μάλιστα πήρε μέρος και στο οικογενειακό δίτερμα. Πολύ καλά εξελίσσεται και η κατάσταση του Μάκη Μπελεβώνη, ο οποίος ακολουθεί πρόγραμμα που είναι αφιερωμένο σε ασκήσεις για τη βελτίωση της φυσικής κατάστασης και κάνει πολλά σπριντ. Το ίδιο πρόγραμμα θα ακολουθήσει για ένα δεκαήμερο και στη συνέχεια θα υποβληθεί σε νέες εξετάσεις, που αν δείξουν ότι δεν υπάρχει πρόβλημα με το σημείο όπου είχε υποστεί το ρωγμώδες κάταγμα, τότε θα επιστρέψει στις κανονικές προπονήσεις.

Εκτός προπονήσεων για δύο εβδομάδες θα μείνει ο Χαλκιαδάκης, που υπέστη διάστρεμμα. Ατομικό πρόγραμμα ακολουθεί ο Τριανταφύλλου, ενώ ο Κασμερίδης αισθάνεται ενοχλήσεις στη μέση και δεν προπονείται.

News 24/7

24MEDIA NETWORK