Νέο σχόλιο του Μίλερ για το Σαν Μαρίνο!

Η κόντρα του Τόμας Μίλερ με την Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία του Σαν Μαρίνο καλά κρατεί! Μετά το επικό σχόλιο του Σαν Μαρίνο, ο Γερμανός επέστρεψε με νέα απάντηση.

Νέο σχόλιο του Μίλερ για το Σαν Μαρίνο!

Η κόντρα του Τόμας Μίλερ με το Σαν Μαρίνο ξεκίνησε μετά το 8-0 της Γερμανίας για τα προκριματικά του Μουντιάλ. Ο Γερμανός τότε είχε δηλώσει πως: " Δεν καταλαβαίνω το νόημα αυτών των αγώνων, τι μπορείς να μάθεις από τέτοια παιχνίδια όταν μάλιστα έχεις ένα τόσο φορτωμένο αγωνιστικά πρόγραμμα. Καταλαβαίνω πως για εκείνους είναι ιδιαίτερο να παίζουν κόντρα στους παγκόσμιους πρωταθλητές...".

Στο απαξιωτικό του σχόλιο, ο υπεύθυνος Τύπου της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας του Σαν Μαρίνο απάντησε με ένα τρομερό σχόλιο, το οποίο έγινε αντικείμενο συζήτησης παγκοσμίως.

Έφτασε όμως και στα αυτιά του Μίλερ, ο οποίος έδωσε συνέχεια στην κόντρα των δύο πλευρών. Έγραψε λοιπόν στο facebook: "Οι οπαδοί μου μπορούν να σας διαβεβαιώσουν ότι φυσικά θα συνεχίσω και στο μέλλον να μην φοβάμαι να εκφράζω την ειλικρινή άποψή μου ακόμα κι αν αυτή αφορά μη ευχάριστα και δύσκολα ζητήματα".

Tους την... είπε με το γάντι! Λέτε να έχουμε και νέα απάντηση από πλευράς Σαν Μαρίνο τώρα;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Το Σαν Μαρίνο "ξεφτίλισε" τον αλαζόνα Τόμας Μίλερ!

News 24/7

24MEDIA NETWORK