Νέο σόου Μουρίνιο σε κόντρα με δημοσιογράφο (vid)

Μειλίχιος σε βαθμό... πρόκλησης ο Ζοζέ Μουρίνιο, κλήθηκε από την αθλητική εκπομπή του δικτύου "Mediaset" (συμφερόντων Σίλβιο Μπερλουσκόνι) να σχολιάσει την αντίδρασή του κατά την επίτευξη του δευτέρου τέρματος της Ιντερ στην εκτός έδρας νίκη 2-1 επί της Σιένα.

Νέο σόου Μουρίνιο σε κόντρα με δημοσιογράφο (vid)
Ο Πορτογάλος τεχνικός μαθημένος στις επιθέσεις των Ιταλών δημοσιογράφων, άκουγε ανέκφραστος την ερώτηση-τοποθέτηση του Μαουρίτσιο Πιστόκι, όπου του εξέφραζε τη διαφωνία του ένας σπουδαίος τεχνικός να τρέξει στον Μαϊκόν στο "πέταλο" όπου βρίσκονταν οι φίλαθλοι των "νερατζούρι".

" Εχετε παίξει ποδόσφαιρο; Υπήρξατε προπονητής; Εχετε κάτσει σε πάγκο; Ζήσατε το ποδόσφαιρο;", ήταν η αντίδραση του Μουρίνιο, με τον Πιστόκι να απαντά πως ένας μεγάλος προπονητής όπως ο Αρίγκο Σάκι δεν θα το έκανε ποτέ αυτό. " ΟΚ, συμφωνώ", είναι η αποστομωτική απάντηση του Μουρίνιο.

Σε μία προσπάθεια να εκμαιεύσει μία πιο πειστική εξήγηση, ο Πιστόκι συνέχισε να ασκεί πίεση στον τεχνικό της Ιντερ, υποστηρίζοντας ότι ποτέ όλα αυτά τα χρόνια που παρακολουθεί ποδόσφαιρο δεν έχει δει ποτέ τέτοιον πανηγυρισμό. " Τότε δεν έχετε δει το Μάντσεστερ-Πόρτο στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ, όταν η Πόρτο στέφθηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης;", ήταν η "πληρωμένη" απάντηση του Μουρίνιο, αναφερόμενος στο τέρμα του Κοστίνια που έδωσε την πρόκριση στους "δράκους" και τον αντίστοιχο πανηγυρισμό του.

"Οταν έρχεται ένα γκολ που δεν το περιμένεις, που κερδίζει ένα παιχνίδι, που δεν αξίζεις, που το περιμένουν περισσότερο από τον αντίπαλο, παρά από εσένα, δεν μπορείς να παραμείνεις ήρεμος. Πανηγύρισα. Δεν ήταν ασέβεια προς κάποιον. Είμαι, πάντως, απολύτως σύμφωνος με εσάς", εξήγησε.

Οσο για την κατάληξη της συζήτησης, ο Μουρίνιο πέταξε τη σπόντα του: " Μπορώ να διαφωνήσω μαζί σας; Είστε λίγο θυμωμένος που νικήσαμε και πανηγύρισα; Μου φαίνεστε λίγο θυμωμένος. Ημασταν τυχεροί κι εσείς πρέπει να το αποδεχθείτε, το ποδόσφαιρο είναι έτσι. Μου φαίνεται πολύ θεωρητικοί, το ποδόσφαιρο είναι και καρδιά".


Η διένεξη του Μουρίνιο με τον Πιστόκι


News 24/7

24MEDIA NETWORK