Νέο συμβόλαιο για Μανωλά από Ρόμα

Η Ρόμα "τρέχει" για να μην χάσει (και) τον Κώστα Μανωλά. Δείτε πόσο αξίζει και πόσα παίρνει ο διεθνής στόπερ.

ROME, ITALY - MARCH 01:  AS Roma player Konstantinos Manolas greets AS Roma President James Pallotta before an AS Roma training session on March 1, 2016 in Rome, Italy.  (Photo by Luciano Rossi/AS Roma via Getty Images)
Μανωλάς-Σαμπατίνι-Ρόμα AS ROMA VIA GETTY IMAGES

Η Ρόμα θα προσπαθήσει να "δέσει" με ακόμα πιο ισχυρό συμβόλαιο τον Κώστα Μανωλά, υπό τον φόβο απώλειας του ποδοσφαιριστή από Τσέλσι και Άρσεναλ.

Σύμφωνα με την " Corriere dello Sport", οι εκπρόσωποι του Έλληνα κεντρικού αμυντικού βρέθηκαν στα γραφεία της ομάδας ώστε να συζητήσουν με τον αθλητικό διευθυντή Βάλτερ Σαμπατόνι για τη νέα συμφωνία.

Αυτό που "καίει" την πλευρά του παίκτη δεν είναι η διάρκεια, αφού αυτή που υπέγραψε το καλοκαίρι του 2014 εκπνέει τον Ιούνιο του 2019. Ο 24χρονος διεθνής αποτελεί έναν από τους κορυφαίους παίκτες των "τζιαλορόσι" τη φετινή σεζόν και επιθυμεί και τον αντίστοιχο μισθό.

Η συμφωνία που υπέγραψε όταν αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό προβλέπει 1.500.000 ευρώ ετησίως. Παρ' όλα αυτά, το δημοσίευμα εξηγεί πως τότε ο παίκτης αποκτήθηκε έναντι 13.000.000 ευρώ συν 2.000.000 ευρώ μπόνους για τους "ερυθρολεύκους", ενώ αυτήν τη στιγμή ο παίκτης κοστίζει 30.000.000 ευρώ.

Επιθυμία της Ρόμα είναι να κρατήσει τον Μανωλά και ει δυνατόν να τον "δεσμεύσει" με μία αξιόλογη ρήτρα πώλησης, ώστε να αποκρούσει κάθε "φλερτ" άλλης ομάδας εκτός κι αν δεχθεί πρόταση στο επίπεδο που ζητάει και τώρα, ήτοι στα 50.000.000 ευρώ. Εξάλλου, η απώλεια του MVP το 2013-2014 Μεντί Μπενατιά πριν από δύο καλοκαίρια λόγω κακής συνεννόησης σχετικά με το συμβόλαιό του αφήνει "νωπές" μνήμες.

News 24/7

24MEDIA NETWORK