Νέο τεστ

Νέο τεστ

Mία ισοπαλία (0-0) και μία ήττα (2-1) από την Ουκρανία είναι ο έως τώρα απολογισμός της νέας Εθνικής Ελπίδων του Στέλιου Μανωλά. Ο Ελληνας τεχνικός, με νέο έμψυχο υλικό στα χέρια του, προσπαθεί να βρει την κατάλληλη "χημεία" ανάμεσα στους παίκτες και στο σημερινό φιλικό με τη Βουλγαρία (15:00) στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης, θα έχει την ευκαιρία να βγάλει νέα χρήσιμα συμπεράσματα.

Το έργο του μονταρίσματος της ομάδας δεν είναι καθόλου εύκολο και γίνεται ακόμα δυσκολότερο καθώς οι απουσίες δεν λείπουν για τον Στέλιο Μανωλά, ο οποίος είδε αρκετούς παίκτες που υπολογίζει, να αγωνίζονται την Τρίτη για λογαριασμό της Ολυμπιακής ομάδας. Το ζητούμενο είναι η η απόκτηση ομοιογένειας και προσωπικότητας στην Ελπίδων.

Οι "εκελεκτοί" του Στέλιου Μανωλά για το φιλικό με τη Βουλγαρία, είναι οι εξής:

Μήτρου, Τζιώλης, Μάντζιος (Πανιώνιος), Δάρλας, Λεοντίου, Πλιάγκας (Μαρκό), Πετκάκης, Φυτανίδης, Παππάς (Καλαμαριά), Στεφανής, Κ. Καπετάνος (Ηρακλής), Μουστογιάννης, Λιαπάκης (Αιγάλεω), Ανδριόλας (Χαλκηδόνα), Σηφάκης (ΟΦΗ), Τοροσίδης (Ξάνθη), Μπούρμπος (ΠΑΣ Γιάννενα), Ψυχογιόπουλος (Καλαμάτα), Μενδρινός (Ιωνικός)

News 24/7

24MEDIA NETWORK