Νέο ξεκίνημα για την Εθνική Ομάδα με τον Γουστάβο Πογέτ

Πολλές στοιχηματικές επιλογές από το Πάμε Στοίχημα για το αυριανό φιλικό παιχνίδι με τη Ρουμανία.

Νέο ξεκίνημα για την Εθνική Ομάδα με τον Γουστάβο Πογέτ
EUROKINISSI SPORTS

Τον πρώτο αγώνα με τον Γουστάβο Πογέτ στον πάγκο της δίνει αύριο (20:15) η Εθνική Ομάδα με τη Ρουμανία. Ο νέος ομοσπονδιακός προπονητής θα έχει την ευκαιρία να βγάλει τα πρώτα του συμπεράσματα και να κάνει δοκιμές στο φιλικό παιχνίδι, που διεξάγεται στο Βουκουρέστι.

Το Πάμε Στοίχημα προσφέρει πολλές στοιχηματικές επιλογές για το ματς της Εθνικής Ομάδας με τη Ρουμανία, μεταξύ άλλων για τον πρώτο παίκτη που θα σκοράρει, τον τελευταίο σκόρερ, τον σκόρερ οποιουδήποτε τέρματος, το σύνολο των κόρνερ, το σκορ οποιαδήποτε στιγμή στο παιχνίδι, το ακριβές σκορ 1ου/2ου ημιχρόνου, το τελικό αποτέλεσμα & Goal/No Goal, το τελικό αποτελέσματα & Over/Under, το ημίχρονο με το υψηλότερο σκορ, την ομάδα που θα εκτελέσει το πρώτο και το τελευταίο κόρνερ, τον νικητή των κόρνερ, τα σκορ πολλαπλών επιλογών.

Θα ακολουθήσει τη Δευτέρα (21:00), στην Ποντγκόριτσα, το δεύτερο φιλικό της Εθνικής Ομάδας με το Μαυροβούνιο, πριν ξεκινήσουν, τον Ιούνιο, τα επίσημα παιχνίδια για το Nations League.

Ενισχυμένες αποδόσεις στην αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα»

Απόψε (21:45) διεξάγονται 4 ημιτελικοί των play off του Παγκοσμίου Κυπέλλου, οι αναμετρήσεις Ιταλία-Βόρεια Μακεδονία στο Παλέρμο, Ουαλία-Αυστρία στο Κάρντιφ, Πορτογαλία-Τουρκία στο Πόρτο και Σουηδία-Τσεχία στη Στοκχόλμη.

Ο αγώνας Σουηδία-Τσεχία παίζεται με ενισχυμένες αποδόσεις στα καταστήματα ΟΠΑΠ στην αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα».

Από τους σημερινούς αγώνες θα προκύψουν οι 4 από τις 6 ομάδες που θα παίξουν στους 3 τελικούς για να διεκδικήσουν 3 εισιτήρια για το Κατάρ. Η Πολωνία πέρασε χωρίς αγώνα στους τελικούς, μετά τον αποκλεισμό της Ρωσίας. Η έκτη ομάδα θα προκύψει τον Ιούνιο από το ζευγάρι Σκωτίας-Ουκρανίας.

Για όλα τα παιχνίδια της ημιτελικής φάσης των play off του Παγκοσμίου Κυπέλλου το Πάμε Στοίχημα προσφέρει πλήθος στοιχηματικών επιλογών.

Τα Βραβεία Ακαδημίας Κινηματογράφου στα καταστήματα ΟΠΑΠ

Τα ξημερώματα της Δευτέρας ξεκινάει η απονομή των Βραβείων Ακαδημίας Κινηματογράφου για το 2022.

Την εκδήλωση, που θα πραγματοποιηθεί στο Dolby Theater του Hollywood , θα παρουσιάσουν για πρώτη φορά γυναίκες, με τις ηθοποιούς Ρετζίνα Χολ, Έιμι Σούμερ και Γουάντα Σάικς, να αναλαμβάνουν την λαμπερή βραδιά.

Το Πάμε Στοίχημα προσφέρει πολλές στοιχηματικές επιλογές για τις εξής κατηγορίες των Βραβείων Ακαδημίας Κινηματογράφου 2022:

Καλύτερης ταινίας, Α’ ανδρικού ρόλου, Α’ γυναικείου ρόλου, Β’ ανδρικού ρόλου, Β’ γυναικείου ρόλου, σκηνοθεσίας, ήχου, μοντάζ, οπτικών εφέ, κοστουμιών, πρωτότυπου σεναρίου, φωτογραφίας, μακιγιάζ, καλύτερης ταινίας κινουμένων σχεδίων, διασκευασμένου σεναρίου, καλύτερης διεθνούς ταινία, ντοκιμαντέρ μεγάλου μήκους, πρωτότυπης μουσικής, σχεδιασμού παραγωγής και πρωτότυπου τραγουδιού.

News 24/7

24MEDIA NETWORK