Νέος πρόεδρος ο Κώστας Κλάδος

Ο Κρητικός επιχειρηματίας Κώστας Κλάδος ανέλαβε από το βράδυ της Τρίτης να σηκώσει το βάρος των ευθυνών ως πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ.

Νέος πρόεδρος ο Κώστας Κλάδος

Μετά από τρίωρη συνεδρίαση το ΔΣ της ΠΑΕ ΟΦΗ που εξελέγη από την πρόσφατη Γενική Συνέλευση του συλλόγου, ανέδειξε ως πρόεδρο τον Κώστα Κλάδο, τον 49χρονο επιχειρηματία με καταγωγή από τον ορεινό Μυλοπόταμο ο οποίος από τις πρώτες δημόσιες τοποθετήσεις του έκανε ιδιαίτερα αισθητή την παρουσία του στα διοικητικά του Κρητικού συλλόγου.

Ο Κ. Κλάδος δέχτηκε να αναλάβει την προεδρία και τις σοβαρές ευθύνες που απορρέουν από αυτή μολονότι δεν έχει πλήρως και ενδελεχώς ενημερωθεί για τις οικονομικές συνθήκες υπό τις οποίες καλείται να διαβιώσει η ομάδα. Αμέσως μετά την εκλογή του ο νέος πρόεδρος του ΟΦΗ δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας:

" Στόχος μας είναι η αξιοποίηση όλων των μελών της διοίκησης. Για το σκοπό αυτό στην επόμενη συνεδρίαση θα ανακοινωθούν οι αρμοδιότητες που θα έχει το κάθε μέλος. Οι ανάγκες είναι πολύ μεγάλες και θα πρέπει να αξιοποιηθούν οι δυνατότητες του καθενός στο ΔΣ. Η παραμονή μου στον ΟΦΗ έχει ημερομηνία λήξης, με την έννοια ότι δεν ήλθα για να είμαι ισόβιος πρόεδρος στην ομάδα μας. Ήλθα για να βοηθήσω τον ΟΦΗ μαζί με τους άλλους συναδέλφους στη διοίκηση.

Στόχος μας είναι η αναγέννηση του ΟΦΗ και όταν θα έλθει η ώρα να αποχωρήσουμε να αφήσουμε στην επόμενη διοίκηση την ομάδα μας με πολύ λιγότερα προβλήματα απ αυτά που καλούμαστε εμείς σήμερα να αντιμετωπίσουμε. Στόχος του ΟΦΗ στο νέο πρωτάθλημα είναι η παραμονή στη κατηγορία. Όμως αισθάνομαι την ανάγκη να δηλώσω και να διαβεβαιώσω όλους ότι θα καταβάλουμε τη μεγαλύτερη δυνατή προσπάθεια για να φέρουμε τον ΟΦΗ όσο γίνεται πιο ψηλά στο βαθμολογικό πίνακα".

Ο σχεδιασμός

Ο Νίκος Μαχλάς, ο οποίος θα έχει την ευθύνη για το αγωνιστικό κομμάτι του ΟΦΗ, ενεργοποιεί αμέσως -από κοινού με τον Νίκο Αναστόπουλο- το μεταγραφικό σχεδιασμό, αφού τα χρονικά περιθώρια για τη συγκρότηση στοιχειωδώς ανταγωνιστικού ρόστερ είναι ελάχιστα. Είναι χαρακτηριστικό ότι στην πρώτη συγκέντρωση του ΟΦΗ για τη νέα σεζόν (Τετάρτη απόγευμα στο Γεντί Κουλέ) θα δώσουν το παρών λιγότεροι από 10 ποδοσφαιριστές, αφού μόνο τόσοι δεσμεύονται με συμβόλαιο.

Από τους ποδοσφαιριστές που θα προστεθούν στο δυναμικό του ΟΦΗ τη νέα σεζόν, στην πρώτη προπόνηση θα συμμετάσχει μόνο ο 19χρονος Ρόδιος μεσοεπιθετικός Στέργος Χατζηκοσμάς, ο οποίος έχει λάβει σχετική ειδοποίηση. Αντίθετα, δεν ειδοποιήθηκαν να προσέλθουν στο πρώτο ραντεβού οι νεαροί παίκτες που παρουσίασε ως μεταγραφές ο Σήφης Κορωνάκης (υπό την ιδιότητα του προέδρου της διοικούσας επιτροπής), γεγονός ενδεικτικό των προθέσεων που έχει για την περίπτωσή τους ο Αναστόπουλος. Ήδη μάλιστα ένας εξ αυτών, ο Τάσος Τζιράκης, ανακάλεσε την υπογραφή του, για να διευκολύνει -όπως είπε- την ομάδα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK