Νέος προπονητής της Βέροιας ο Βοσνιάδης

Ο Αλέκος Βοσνιάδης είναι και επισήμως ο νέος προπονητής της Βέροιας.

Νέος προπονητής της Βέροιας ο Βοσνιάδης

Η ανακοίνωση:

"ΗΠ.Α.Ε. ΒΕΡΟΙΑανακοινώνει την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον προπονητήΑλέκο Βοσνιάδη. Η οριστική συμφωνία με τον 55χρονο προπονητή επήλθε μετά τη συνάντηση που είχε με τους ανθρώπους της διοίκησης. Ο Αλέκος Βοσνιάδης, που γεννήθηκε στις 12 Απριλίου 1961, ως ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε πολλά χρόνια στον Αχιλλέα Τριανδρίας (ομάδα της Ε.Π.Σ. Μακεδονίας) από όπου ξεκίνησε και την προπονητική του καριέρα.

Στη συνέχεια εργάστηκε με επιτυχία στον Ορφέα Σουρωτής (άνοδος στη Δ’ Εθνική), στο Πολύκαστρο (άνοδος στη Γ’ Εθνική), στον Θερμαϊκό Θέρμης, στον Εορδαϊκό, στην Αναγέννηση Επανομής (άνοδος στη Football League τη σεζόν 2010-2011), στον Απόλλωνα Σμύρνης (άνοδος στηSuperleagueτη σεζόν 2012-2013), στη Νίκη Βόλου (άνοδος στηSuperleagueτη σεζόν 2013-2014).

Την αγωνιστική περίοδο 2014-2015 επέστρεψε στον πάγκο του Απόλλωνα Σμύρνης, ενώ τη σεζόν που ολοκληρώθηκε βρίσκονταν στην τεχνική ηγεσία της Κέρκυρας, με την οποία πρόσθεσε στο βιογραφικό του μια ακόμη άνοδο στηSuperleague. Συνεργάτες του Αλέκου Βοσνιάδη στο τεχνικό επιτελείο της «Βασίλισσας του Βορρά» θα είναι οιΚωνσταντίνος Βελιτζέλος(βοηθός προπονητή) καιΗλίας Παπαθανασίου(γυμναστής)".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ