Νέος τεχνικός διευθυντής του Αγιαξ ο Μπλιντ
Σε γνώριμα μέρη επιστρέφει ο Ντάνι Μπλιντ, καθώς η διοίκηση του συλλόγου του ανέθεσε χρέη τεχνικού διευθυντή. Ο 46χρονος Ολλανδός, ο οποίος διατελούσε στο συγκεκριμένο πόστο για 4 χρόνια στην Σπάρτα Ρότερνταμ, θα «πιάσει δουλειά» στις 15 Μαΐου.
Ντάνι Μπλιντ, καθώς η διοίκηση του Αγιαξ του ανέθεσε χρέη τεχνικού διευθυντή. Ο 46χρονος Ολλανδός, ο οποίος διατελούσε στο συγκεκριμένο πόστο για 4 χρόνια στην Σπάρτα Ρότερνταμ, θα «πιάσει δουλειά» στις 15 Μαΐου.
Ο πάλαι πότε τεχνικός του «Αίαντα» εκτός από τα καθήκοντα του προκατόχου του Μάρτιν φαν Γκέελ, θα αναλάβει και άλλα πόστα, όπως αυτά του υπεύθυνου σκάουτινγκ, μεταγραφών και τμήματος Νέων.
Γιατον Αγιαξ ξεκινάει μια νέα εποχή, όπως έχει ανακοινώσει η διοίκηση, και εκτός της επιστροφής του Μπλιντ στο “Αρίνα”, έχει ήδη «επαναπατριστεί» ο Μάρκο φαν Μπάστεν ως προπονητής.
Ο Μπλιντ, ο οποίος υπήρξε σημαντικός ποδοσφαιριστής του συλλόγου για 13 ολόκληρα χρόνια, καθώς και αρχηγός του, υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 4 ετών και συγκεκριμένα μέχρι τις 30 Ιουνίου του 2012.
Για την επιστροφή του Ντάνι Μπλιντ στον “Αίαντα” μίλησε ο «ιπτάμενος Ολλανδός», Μάρκο φαν Μπάστεν: “Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που ο Ντάνι επέστρεψε στην ομάδα. Με τη φυγή του Φαν Γκέελ, τα καθήκοντα θα μοιραστούν και σε εμένα. Πρέπει να συγκεντρωθούμε όλοι για το καλό της ομάδας. Αυτοί είναι πολύ σημαντικοί μήνες για τον Αγιαξ και είναι καλό που έρχονται άνθρωποι σε θέσεις τις οποίες υστερούσαμε. Ο Ντάνι ξέρει πολύ καλά την ομάδα και μπορεί να την κάνει πιο ποιοτική με τη δουλειά του”.