Next train... Goal!

Σε συμφωνία με την Εταιρεία Μεταφορών του Λονδίνου έφτασε το ESPN, προκειμένου να ενημερώνει τους επιβάτες για την εξέλιξη όλων των αγώνων του Μουντιάλ.

Next train... Goal!

Οι Άγγλοι, ως γνωστόν είναι κολλημένοι με τη μπάλα, την Εθνική τους και το Παγκόσμιο Κύπελλο, όσο ελάχιστοι άλλοι στον κόσμο. Τόσο, ώστε αν μπορούσαν να πάρουν άδεια από τη δουλειά τους ολόκληρο το μήνα, θα το έκαναν ευχαρίστως. Δεν μπορούν όμως (όχι όλοι εν πάση περιπτώσει). Κι έτσι, οι εκατομμύρια Λονδρέζοι που μετακινούνται καθημερινά με τον περίφημο υπόγειο της πόλης, εκ των πραγμάτων θα χάνουν τις εξελίξεις από τα γήπεδα της Βραζιλίας.

Ή θα έχαναν, αν το ESPN δεν σκεφτόταν έξυπνα να καλύψει το συγκεκριμένο κενό. Από τις 12 Ιουνίου και τον αγώνα Βραζιλίας - Κροατίας λοιπόν, μέχρι και τον τελικό του Μουντιάλ, το γνωστό δίκτυο αθλητικών ειδήσεων θα μεταδίδει στις οθόνες που υπάρχουν στην είσοδο και στις πλατφόρμες του λονδρέζικου μετρό, όλα τα τα τελευταία νέα και τα αποτελέσματα των αγώνων της διοργάνωσης καθώς και τη διακύμανση του σκορ στα ματς που βρίσκονται σε εξέλιξη.

Πρόκειται για μια συμφωνία που τους συμφέρει όλους. To ESPN θα διαφημιστεί σε ένα τεράστιο κοινό, η Εταιρεία Μεταφορών θα πάρει αρκετά χρήματα και φυσικά οι επιβάτες θα είναι -κατά πάσα πιθανότητα- οι πιο ενημερωμένοι σε ολόκληρο τον κόσμο!

Δεν θα ήταν καθόλου άσχημο να εφαρμοστεί μια αντίστοιχη ιδέα και στα μέρη μας. Αρκεί οι άνθρωποι που θα χειριζόταν το σύστημα να έμεναν στα τυπικά. Αλλιώς θα υπήρχε ο κίνδυνος να βλέπαμε κάτι τέτοιο: "Ο επόμενος συρμός θα περάσει σε...Τι χάνεις ρε τσουρούκι Σαλπιγγίδη!".

News 24/7

24MEDIA NETWORK