Νίκες με... σφραγίδα Περέιρα

Ο ΠΑΟΚ έχει πάρει τέσσερις νίκες στα τελευταία επτά παιχνίδια του και γι' αυτές έδωσε σημαντικές βοήθειες ο Φακούντο Περέιρα καθώς σκόραρε σε όλα τα θετικά αποτελέσματα του "Δικεφάλου".

Νίκες με... σφραγίδα Περέιρα
INTIME SPORTS

Έχει γίνει πλέον... συνήθεια να σκοράρει ο Φακούντο Περέιρα τον τελευταίο καιρό. Ο Αργεντινός πέτυχε γκολ απέναντι στον Λεβαδειακό βοηθώντας έτσι τον ΠΑΟΚ να "αρπάξει" το "διπλό". Γενικώς από τα τέλη Νοέμβρη και μετά, ο Περέιρα είναι ιδιαίτερα καλός και δραστήριος στα παιχνίδια του "Δικεφάλου", πετυχαίνει τέρματα και βάζει την σφραγίδα του στα θετικά αποτελέσματα των "ασπρόμαυρων".

Αυτό το λέμε γιατί ο ΠΑΟΚ έχει τέσσερις νίκες (κόντρα σε Πανθρακικό, Ολυμπιακό, Κέρκυρα και Λεβαδειακό) στα τελευταία επτά παιχνίδια του και σε αυτές τις τέσσερις επιτυχίες ο Περέιρα έχει καταφέρει να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα. Όσον αφορά τα άλλα τρία ματς που δεν πέτυχε γκολ ο Αργεντινός, ο "Δικέφαλος" ηττήθηκε (από Ξάνθη, Γκινγκάμπ και ΠΑΣ Γιάννινα).

Σχετικά με τις νίκες, στο παιχνίδι με τον Πανθρακικό ο Περέιρα ήταν εκείνος που διαμόρφωσε το 3-2 με εκτέλεση φάουλ ενώ στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό με εκπληκτικό σουτ "έγραψε" το 1-2 υπέρ του ΠΑΟΚ. Στον αγώνα με την Κέρκυρα άνοιξε το σκορ (1-0) στο δεύτερο ημίχρονο και έτσι έδωσε το προβάδισμα στον "Δικέφαλο" ενώ στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό έβαλε τις βάσεις για το "διπλό" των "ασπρόμαυρων" κάνοντας με σουτ το 0-2.

News 24/7

24MEDIA NETWORK