Νίκη επί του Θερμαϊκού, επέστρεψε ο Μάρκες

Με φιλικό αγώνα συνέχισε την προετοιμασία του για την επανέναρξη του πρωταθλήματος ο Ηρακλής. Ο «Γηραιός» επικράτησε με 1-0 του Θερμαϊκού Θέρμης με τον Κίμωνα Καρλόπουλο να πετυχαίνει το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης στο 44’.

Νίκη επί του Θερμαϊκού, επέστρεψε ο Μάρκες
Εκτός αγώνα έμεινε ο νεοαποκτηθείς, Αλεξάντερ Βούκοβιτς, ο οποίος αποφασίστηκε να περάσει από ιατρικές εξετάσεις, ώστε να ολοκληρωθεί και το τυπικό κομμάτι της μετακίνησης του στο σύλλογο.

ΗΡΑΚΛΗΣ: Μπαντής, Ψυχογιός, Ιωαννίδης, Φούφουλας, Γιαννούλης, Παπαστεριανός, Ζίφκας, Κονέ, Καρλόπουλος, Γιάντσης, Κομβολίδης (αγωνίστηκαν και οι: Κολίτσι, Λιόνης, Πιτσόκος)

ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ ΘΕΡΜΗΣ: Χατζημηνάς, Κοσμίδης, Σκορδάκης, Κινγκ, Μπούκας, Φοινικόπουλος, Γεραγώτης, Μαυρομματίδης, Κρόχαρντ, Πυργίδης, Διαμαντόπουλος (αγωνίστηκαν και οι: Λουίζος Ελληνίδης Μέτσιος Κανάτας, Μοσχάκης, Παναγιωτόπουλος, Λιπίτσας, Ζαγκάνας)

Μετά το τέλος του αγώνα ο τεχνικός του Ηρακλή, Μάκης Κατσαβάκης, τόνισε: «Θα κινηθούμε για έναν ακόμη ή το πολύ δύο ποδοσφαιριστές. Τέτοιου είδους φιλικά παιχνίδια θα γίνονται συχνά ώστε να παίρνουν παιχνίδια και οι ποδοσφαιριστές που δεν αγωνίζονται συχνά σε επίσημους αγώνες».

Εξελίξεις υπήρξαν τη Δευτέρα (29/12) και στο θέμα του Φερνάντο Μάρκες. Ο Ισπανός μέσος επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη, αφού δείχνει να αποφεύγει τη χειρουργική επέμβαση στον αυχένα. Ο 24χρονος ποδοσφαιριστής θα υποβληθεί σε θεραπευτική αγωγή, αλλά είναι άγνωστο πότε θα τεθεί και πάλι στη διάθεση του προπονητή του.

News 24/7

24MEDIA NETWORK