Νίκη και μόνο νίκη με Ουντινέζε

Το γκολ του Βαγγέλη Μάντζιου, το πέμπτο του φετινό, ήταν αυτό που έδιωξε το άγχος για τον Παναθηναϊκό, το βράδυ του Σαββάτου στο Ολυμπιακό Στάδιο. Ο σκόρερ αναγνώρισε τις δυσκολίες της αναμέτρησης και δήλωσε ικανοποιημένος μόνο από τους τρεις βαθμούς της νίκης:

Νίκη και μόνο νίκη με Ουντινέζε

Το γκολ του Βαγγέλη Μάντζιου, το πέμπτο του φετινό, ήταν αυτό που έδιωξε το άγχος για τον Παναθηναϊκό, το βράδυ του Σαββάτου στο Ολυμπιακό Στάδιο. Ο σκόρερ αναγνώρισε τις δυσκολίες της αναμέτρησης και δήλωσε ικανοποιημένος μόνο από τους τρεις βαθμούς της νίκης:

" Δεν έμεινα ευχαριστημένος από την απόδοση μας. Δημιουργήσαμε και χάσαμε βέβαια κάποιες καλές ευκαιρίες αλλά σε γενικές γραμμές, δεν νομίζω ότι παίξαμε καλά. Μετά τον αποκλεισμό μας στο κύπελλο από τον Εργοτέλη, σημασία είχε να πάρουμε τη νίκη και τα καταφέραμε. Θέλαμε πολύ αυτή τη νίκη για να πάμε στον δύσκολο αγώνα με την Ουντινέζε, με καλύτερη ψυχολογία.

Αμφίβολος ο Βύντρα

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Λουκάς Βύντρα είναι ο "πονοκέφαλος" του Αλμπέρτο Μαλεζάνι. Ο δεξιός μπακ των "πρασίνων" υποφέρει από μυϊκή σύσπαση. Την Κυριακή υποβλήθηκε σε εξετάσεις και την Δευτέρα θα φανεί αν πρόκειται για τράβηγμα ή πιο ελαφρύς τραυματισμός ο οποίος θα αφήνει περιθώρια αισιοδοξίας σχετικά με τη συμμετοχή του στο ματς της Τρίτης απέναντι στην Ουντινέζε. Σε περίπτωση που ο Βύντρα δεν τα καταφέρει, τότε ο Μίκαελ Νίλσον είναι ο πιο πιθανός αντικαταστάτης του. Ο Σουηδός, έτρεξε την Κυριακή και έδειξε πως θα είναι έτοιμος μέχρι τη μέρα του αγώνα.

Αντίθετα, οι ενοχλήσεις που νιώθει ο Φλάβιο Κονσεϊσάο στους προσαγωγούς και στον αστράγαλο, δεν είναι τόσο σοβαρές ώστε να θέσουν υπό καθεστώς αμφιβολίας την παρουσία του Βραζιλιάνου.

Την Δευτέρα, οι παίκτες του "τριφυλλιού" θα προπονηθούν στις 18:00. Δύο ώρες νωρίτερα θα παραθέσει την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου ο Μαλεζάνι.

Ο Παναθηναϊκός πρέπει να παίρνει τη νίκη κάθε φορά που αγωνίζεται στο ΟΑΚΑ με θεωρητικά κατώτερες ομάδες. Περιμέναμε ότι θα είχε λίγο κόσμο, αφού οι οπαδοί μας ήταν "παγωμένοι" μετά τον αποκλεισμό στο κύπελλο. Θέλουμε περισσότερο κόσμο στη συνέχεια και πρέπει να είναι στο πλευρό μας σε κάθε ματς για να μας βοηθάει".

Το πρώτο του γκολ με τη φανέλα του Παναθηναϊκού, πανηγύρισε με την ψυχή του στο ματς με την Καλαμαριά ο Άντονι Σέριτς. " Πέτυχα ένα όμορφο γκολ. Τώρα κοιτάμε τον αγώνα με την Ουντινέζε. Δεν ξεχνάμε τον πρώτο αγώνα και το 3-0 που χάσαμε στο "Φρίουλι". Μας πόνεσε εκείνο το παιχνίδι. Σημασία βέβαια τώρα, έχει να κερδίσουμε. Είτε 1-0, είτε 2-1, η νίκη είναι νίκη ".

Από την πλευρά του ο Δημήτρης Παπαδόπουλος τόνισε ότι το σημαντικό για τον Παναθηναϊκό ήταν η κατάκτηση των τριών βαθμών ενώ σχολίασε και τις αντιδράσεις των "πράσινων" οπαδών έπειτα από τον αποκλεισμό στο κύπελλο Ελλάδας: " Θέλαμε να παίξουμε καλά και να πάρουμε τη νίκη και το σημαντικό είναι ότι την πήραμε. Ο κόσμος έχει πάντα δίκιο, όταν αντιδρά. Μας πείραξε και μας ο αποκλεισμός από τον Εργοτέλη. Τώρα ακολουθεί το ματς με την Ουντινέζε, το οποίο είναι καθοριστικό για τη συνέχεια και πρέπει να το κερδίσουμε ".


** Ο Άγγλος Γκρέιαμ Πολ θα είναι ο διαιτητής της αναμέτρησης την Τρίτη, απέναντι στην Ουντινέζε, για την πέμπτη αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK