Νίκη με αμφισβητούμενο πέναλτι ο Παναιτωλικός

Με ένα γκολ που έχει σηκώσει μεγάλη συζήτηση (χέρι έξω από τη μεγάλη περιοχή που δόθηκε πέναλτι), ο Παναιτωλικός επικράτησε 1-0 του Πανθρακικού και μπήκε ξανά στο κόλπο της πρόκρισης στην επόμενη φάση του κυπέλλου Ελλάδας.

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ
warda EUROKINISSI SPORTS

Θα το ξεχάσουμε σύντομα το συγκεκριμένο παιχνίδι και αυτό γιατί οι φάσεις μπροστά από τις δυο εστίες ήταν ελάχιστες με τον Παναιτωλικό, ωστόσο, να έχει την κατοχή της μπάλας και τις καλύτερες στιγμές.

Μόλις στο 11ο λεπτό ο Ρουσάκης βρήκε τη μπάλα με το χέρι έξω από τη μεγάλη περιοχή, όμως ο διαιτητής της αναμέτρησης έδωσε λάθος πέναλτι που ο Ουάρντα μετέτρεψε σε γκολ στο 12ο λεπτό. Οι γηπεδούχοι έφτασαν κοντά και σε δεύτερο τέρμα, όμως ο Λεντέσμα σημάδεψε το δοκάρι στο 39'.

Ο Πανθρακικός είχε 2-3 καλές στιγμές με τη μεγαλύτερη να είναι στο 51ο λεπτό με σουτ του Κουσίδη, όμως η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ. Έτσι η ομάδα του Αγρινίου πήρε το πολύτιμο τρίποντο.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων:

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Γιάννης Ματζουράκης):Κριστιάνο, Μύγας, Ρότσα, Κούσας, Χαντάκιας, Καμαβουάκα, Μάρκος Πάουλο (Βασιλούδης 70'), Ουάρντα (Γιαννιώτης 76'), Κλέσιο, Λεντέσμα (Κουτρομάνος 62'), Τομανέ.

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Κώστας Ανυφαντάκης):Γκαραβέλης, Πετρούσης (Γκιντίδης 67'), Γαβριηλίδης, Μήλιος, Ρομπέρ (Φουρκάν 77'), Χαλκιαδάκης, Ρουσάκης, Κάρδαρης, Κουσίδης (Μπεκατώρος 63'), Ψάλτης, Μυρθιανός.

Σκόρερ: 1-0 (Ουάρντα 12').

Η βαθμολογία

1) Ατρόμητος 3 βαθμοί (1-0)

2) Πανθρακικός 3 βαθμοί (1-1)

3) Παναιτωλικός 3 βαθμοί (3-1)

4) Καλλιθέα 0 βαθμοί (0-3)

* Ατρόμητος και Καλλιθέα έχουν ένα ματς λιγότερο

News 24/7

24MEDIA NETWORK