Νίκη με Ατρόμητο θέλει ο Ζαγοράκης

Νίκη με Ατρόμητο θέλει ο Ζαγοράκης


Ρεπορτάζ: Γιώργος Μίνος
Με όλους τους διεθνείς παρόντες και με τον Θοδωρή Ζαγοράκη να δέχεται τα συγχαρητήρια των συμπαικτών του για τη νίκη επί του Καζακστάν (αλλά και για τα 11 χρόνια καριέρας στην Εθνική) κυλάει η Πέμπτη στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ.

Ο αρχηγός της Εθνικής μόλις μία ημέρα μετά το παιχνίδι στο Αλμάτι θα τεθεί στη διάθεση του Νίκου Καραγεωργίου ξεκινώντας με ένα απλό χαλάρωμα. Ο «Ζαγόρ» πάντως παρουσιάζεται ιδιαίτερα ορεξάτος για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο το Σάββατο και τονίζει στους συμπαίκτες του ότι η κατάκτηση των τριών βαθμών είναι επιτακτική ανάγκη για το Δικέφαλο.

Για το παιχνίδι κόντρα στον Ατρόμητο ο Καραγεωργίου ετοιμάζει αλλαγές σε μία προσπάθεια να εμφανίσει μία πιο επιθετική εντεκάδα. Σίγουρα ο προπονητής του ΠΑΟΚ θα παρατάξει δύο κλασικούς επιθετικούς ενώ θα υπάρχει και κρυφός κυνηγός που θα υποστηρίζει τις προσπάθειες των δύο φορ.
Θέση στους πρώτους 11 διεκδικούν οι Βαγγελής και Κωνσταντινίδης ενώ ο Καραγεωργίου δεν υπολογίζει τον Ανδράλα που χρωστάει ακόμα μία αγωνιστική τιμωρία από πέρυσι.

Eν τω μεταξύ οι άνθρωποι της Μέταλουργκ ενημέρωσαν τη διοίκηση του ΠΑΟΚ ότι στην Θεσσαλονίκη θα έρθουν 11 Ουκρανοί δημοσιογράφοι και 1 φωτορεπόρτερ. Το πρόβλημα εστιάζεται στους φιλάθλους της Μέταλουργκ τους οποίους η διοίκηση της ουκρανικής ομάδας δεν μπορούν να υπολογίσουν. Πότε μιλούν για 200 και πότε για 300 προκαλώντας εκνευρισμό στη διοίκηση του ΠΑΟΚ.

Τέλος, αποφασίστηκε να σταλεί στεφάνι στη κηδεία του διαιτητή Θανάση Καλόπουλου και να παραστεί αντιπροσωπεία της διοίκησης.

News 24/7

24MEDIA NETWORK