Νίκη της Ισπανίας επί της Κόστα Ρίκα

Η Ισπανία επικράτησε 2-1 της Κόστα Ρίκα σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στην Λεόν.

Νίκη της Ισπανίας επί της Κόστα Ρίκα

Με πολλές αλλαγές παρατάχθηκε η Ισπανία στη φιλική αναμέτρηση της Λεόν με την Κόστα Ρίκα, ενώ λίγες ημέρες μετά από τη μεταγραφή του στην Μπαρτσελόνα, ο Αλέις Βιδάλ πραγματοποίησε το διεθνές του ντεμπούτο.

Η ομάδα του Βιθέντε ντελ Μπόσκε μπήκε φορτσάτη, αλλά οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον Γιόχαν Βενέγκας (έπειτα από αντεπίθεση), προτού ο Πάκο Αλκάθερ αποκαταστήσει την τάξη στο 8ο λεπτό.

Ο... μασκοφόρος Σεσκ Φάμπρεγκας έβγαλε την ασίστ για το γκολ της ισοφάρισης και σημείωσε αυτό που έδωσε το προβάδισμα στην Ισπανία (πολύ όμορφη ομαδική προσπάθεια στο 30ό λεπτό).

Ο Κέιλορ Νάβας βρέθηκε σε καλή μέρα και κράτησε την Κόστα Ρίκα στο ματς, ενώ οι φιλοξενούμενοι άγγιξαν την ισοφάριση στο 71ο λεπτό με τον Μπράιαν Ρουίς, ωστόσο το 2-1 παρέμεινε μέχρι τέλους.

Ισπανία: Ντε Χέα, Ράμος (58' Πικέ), Σαν Χοσέ (75' Μπουσκέτς), Μπάρτρα, Καρβαχάλ, Φάμπρεγκας (83' Ίσκο), Βιδάλ (46' Βιτόλο), Κόκε (60' Καθόρλα), Μπερνάτ, Νολίτο (59' Νταβίντ Σίλβα), Αλκάθερ.

Κόστα Ρίκα: Νάβας, Ουμάνια, Μίλερ, Ντίας (81' Aγκιλάρ), Γκαμπόα, Γκονσάλες, Μπόρχες (89' Σαμπόριο), Γκουζμάν (69' Κουμπέρο), Ρουίς, Βενέγκας (68' Βέγκα), Κάμπελ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK