Νίκη Βόλου: Αισιοδοξία για το "τρίποντο" με Κέρκυρα

Νίκη Βόλου: Αισιοδοξία για το "τρίποντο" με Κέρκυρα

Αναστασιάδης: «Από εμάς εξαρτάται"

Λίγες μέρες πριν τη διεξαγωγή του κρίσιμου εντός έδρας αγώνα με την Κέρκυρα, οι διοικούντες της Νίκης Βόλου φάνηκαν συνεπείς στις υποχρεώσεις τους.

Οι ιθύνοντες της εν λόγω ΠΑΕ κατέβαλαν την Τετάρτη το μεσημέρι τα χρηματικά ποσά που αντιστοιχούν στους μισθούς των ποδοσφαιριστών ανυψώνοντας παράλληλα το ηθικό τους εν όψει της αναμέτρησης με τους «Φαίακες».

Το ίδιο συμπέρασμα συνάγεται και απ’ τις δηλώσεις που έκανε ο αμυντικό της Νίκης Βόλου, Βασίλης Αναστασιάδης στο contra. gr, τονίζοντας.

«Δεν έχω κανένα παράπονο απ’ τους διοικούντες της ομάδας. Οι άνθρωποι είναι συνεπείς στις υποχρεώσεις τους και αυτό μας ανεβάζει τον βαθμό της ψυχολογικής μας κατάστασης, εν όψει των δύσκολων αγώνων».

«Μπορούμε όλους να τους κερδίσουμε»

Η Κέρκυρα βρίσκεται στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, αλλά αυτό διόλου προβληματίζει τους ποδοσφαιριστές των «κυανόλευκων».
Στις τάξεις των παικτών της Νίκης επικρατεί η αισιοδοξία πως η ομάδα έχει τις δυνατότητες να καταβάλει την αντίσταση των «Φαιάκων», έστω και αν είναι υποχρεωμένη να αγωνιστεί στο γήπεδο «Βελιστίνος», αφού στο «Παντελής Μαγουλάς» έχουν ξεκινήσει τα έργα ανακατασκευής.


Η πίστη που διακατέχει τους γηπεδούχους για την κατάκτηση των τριών πόντων αποτυπώνεται και απ’ τα λόγια του 30χρονου Δραμινού οπισθοφύλακα της ομάδας, ο οποίος επεσήμανε.

«Η Νίκη βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο. Η υψηλή βαθμολογική θέση της ομάδας δεν είναι καθόλου τυχαία. Απορρέει απ’ τη σωστή δουλειά που γίνεται στις προπονήσεις και απ’ την ορθή φιλοσοφία των ανθρώπων του συλλόγου. Πιστεύω πως η Νίκη Βόλου μπορεί να κερδίσει όλες τις ομάδες τις Β’ Εθνικής. Το ίδιο φυσικά ισχύει και για τον αγώνα με την Κέρκυρα. Αν εμείς αγωνιστούμε σοβαρά, θα κατακτήσουμε τους τρεις πόντους.

Σ’ αυτό, βέβαια, συμβάλει και η θερμή συμπαράσταση που έχουμε απ’ το κοινό μας. Ο κόσμος της Νίκης έχει δείξει πως βοηθά πολύ την ομάδα και αυτό νομίζω πως θα κάνει την προσεχή Κυριακή».

Τρεις απόντες

Εν όψει της κυριακάτικης αναμέτρησης, ο προπονητής της Νίκης, Νίκος Κουρμπανάς, θα στερηθεί τις υπηρεσίες του τιμωρημένου Γκάγκα, του τραυματία Ανδρουτσόπουλου και του ανέτοιμου Τσέροβιτς.

Ο αγώνας της Νίκης Βόλου με την Κέρκυρα θα ξεκινήσει στις 14.15 αντί για τις 14.45, ώστε να προλάβει η αποστολή των «Φαιάκων» την πτήση για το νησί.

News 24/7

24MEDIA NETWORK