Νίκησε και έβαλε... φωτιά στην ουρά η Βέροια

Η Βέροια έπαιξε όσο χρειάστηκε και με δυο τέρματα από τους Μίλιεβιτς, Καπετάνο κέρδισε 2-0 τον Λεβαδειακό, βάζοντας... φωτιά στον βαθμολογικό πίνακα της Super League, πλησιάζοντας επικίνδυνα τους Βοιωτούς.

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΒΕΡΟΙΑ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Eurokinissi Sports)
veroia levadiakos EUROKINISSI SPORTS

Ο Λεβαδειακός μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι και πήρε τα ηνία του αγώνα, χάνοντας μάλιστα κάποιες καλές ευκαιρίες στο πρώτο 30λεπτο με τους Μάντζιο (2 φορές), Μιλιάζες και Γιακουμάκη.

Παρόλα αυτά, η "βασίλισσα του βορά" άνοιξε το σκορ στο 35ο λεπτό με τον Μίλιεβιτς. Ο Άρτσε από τα αριστερά έκανε το γύρισμα, ο Ουόν απομάκρυνε πάνω στον Σουηδό μέσο, που με δυνατό σουτ έκανε το 1-0. Το ημίχρονο έκλεισε με την Βέροια να χάνει απίστευτη ευκαιρία και για δεύτερο τέρμα, όμως ο Καπετάνος ήταν λίγο πιο μπροστά και δεν μέτρησε το τέρμα του.

ΓΚΟΛ ΜΕ ΤΟ... ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο για τους γηπεδούχους που έκαναν το 2-0 με τον Παντελή Καπετάνο. Ο Βασιλαντωνόπουλος πέρασε στον Σαρπόνγκ, αυτός έκανε σέντρα και ο έμπειρος φορ από κοντά σκόραρε.

Ο Λεβαδειακός έχασε μία καλή στιγμή στο 66ο λεπτό με τον Γιακουμάκη, όμως ο έμπειρος Καντιμοίρης έπεσε και έδιωξε, ενώ λίγο αργότερα απομάκρυνε σουτ του Βασιλείου. Με αυτό το τρίποντο η Βέροια μείωσε σε ένα πόντο από τους Βοιωτούς, ενώ έχει και ένα παιχνίδι λιγότερο!

Δείτε ΕΔΩ την αναλυτική βαθμολογία της Super League .

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

ΒΕΡΟΙΑ (Γράφας): Καντιμοίρης, Βασιλαντωνόπουλος, Ασιγκμπά, Καλί, Μαλόν, Μπαλάφας, Άρτσε (Μελίσσης 89'), Λινάρδος (Μαυρίας 92'), Μίλιεβιτς (Τομάς 80'), Σάρπονγκ, Καπετάνος.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Χριστόπουλος): Ναμάσκο, Μουλόπουλος, Μεντί, Τριποτσέρης (Βασιλείου 55'), Ουόν, Μιλιάζες, Κουλιμπαλί (Μαχαίρας 69'), Καλτσάς, Καψάσκης (Λάτσι 75'), Γιακουμάκης, Μάντζιος.

Σκόρερ: 1-0 (Μίλιεβιτς 35'), 2-0 (Καπετάνος 46').

News 24/7

24MEDIA NETWORK