"Νικητής" ο Ατρόμητος στην Ξάνθη

Σε ένα κάκιστο από άποψη θεάματος παιχνίδια στα "Πηγάδια", Ξάνθη και Ατρόμητος "κόλλησαν" στο 0-0. Πήραν αυτό που ήθελαν οι Περιστεριώτες, παραμένουν χωρίς νίκη οι Ακρίτες.

"Νικητής" ο Ατρόμητος στην Ξάνθη
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Με πρωταρχικό στόχο να μην χάσει ανέβηκε στην Ξάνθη ο Ατρόμητος και τα κατάφερε, παίρνοντας τελικά το βαθμό της ισοπαλίας με το 0-0. Από την άλλη οι Ακρίτες αν και είχαν κατοχή και πίεσαν, δεν βρήκαν το γκολ και παρέμειναν χωρίς νίκη μετά από τέσσερις αγωνιστικές!

Το ματς στα "Πηγάδια" ήταν κακό ποιοτικά, ενώ συνολικά έγιναν μόλις 3 (!) προς τις δύο εστίας, μία για τον Ατρόμητο και μία για την Ξάνθη. Οι Περιστεριώτες που είχαν για δεύτερο ματς τον Γιώργο Κορακάκη στον πάγκο τους έδωσαν χώρο στους γηπεδούχους και προτίμησαν να χτυπήσουν στην κόντρα.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Ξάνθη ανέβηκε και πίεσε αρκετά, ειδικά στα τελευταία λεπτά, αλλά δεν μπορούσε να βρει διαδρόμους στην καλά οργανωμένη άμυνα του Ατρομήτου. Φλύαροι ήταν οι γηπεδούχοι που ενώ είχαν κατοχή, δεν απείλησαν ιδιαίτερα. Κάπως έτσι φτάσαμε μέχρι το φινάλε και το τελικό 0-0 σε ένα ματς που θα ξεχαστεί γρήγορα.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

Ξάνθη:Ζίβκοβιτς, Μπαξεβανίδης, Λισγάρας, Φλίσκας, Χατζητερζόγλου,Ντε Λούκας,Καμαρά,Π. Ορφανίδης (67' Λουσέρο),Σολτάνι, Νιέτο (67' Τριάδης), Γιουνές (75' Ράνος)

Ατρόμητος:Γκορμπούνοφ, Κιβρακίδης, Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Κατράνης, Κεϊτά, Μπάγκα, Ουμπίδες, Στόιτσεφ (56' Λημνιός, Τόνσο (82' Μπρίτο), Δ. Παπαδόπουλος (69' Λε Ταλέκ)

News 24/7

24MEDIA NETWORK