Νικολαϊδης: "Ετσι θα κερδίσουμε κι εμείς στο Καραϊσκάκη"

Νικολαϊδης: "Ετσι θα κερδίσουμε κι εμείς στο Καραϊσκάκη"
Απογοητευμένος από την ήττα και τον τρόπο που ήρθε, εμφανίστηκε ο Ντέμης Νικολαϊδης μπροστά στους δημοσιογράφους μετά το τέλος του ντέρμπι. Χαρακτηριστικά τα λόγια του: "Ετσι όπως κέρδισε ο Ολυμπιακός σήμερα, θα κερδίσουμε κι εμείς στο Καραϊσκάκη. Ημασταν καλύτεροι από τον Ολυμπιακό και δεν αξίζαμε την ήττα. Η ομάδα παίζει πολύ καλή μπάλα και κάποια στιγμή θα έρθουν και τα αποτελέσματα. Δεν έχει σημασία το προβάδισμα που έχει αποκτήσει ο Ολυμπιακός. Το πρωτάθλημα έχει δρόμο ακόμη. Πρέπει να κερδίζουμε για να συνεχίσει να έρχεται ο κόσμος στο γήπεδο. Δεν μπορούμε να απαιτούμε από τον κόσμο να γεμίζει το γήπεδο αν δεν κερδίζουμε".

Λίγο νωρίτερα, ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ είχε μια έντονη συζήτηση με μερίδα οπαδών της ομάδας, έξω από τη θύρα των επισήμων. Ιδού ο διάλογος που ακολούθησε:

- "Ντέμη, με τον Παναθηναϊκό θα είναι χειρότερα"
- "Εμένε μην με απειλείς! Εδώ θα είμαι κι εγώ για τα χειρότερα"
- "Μήνες περιμέναμε τον Λάκη να παίξει μπάλα και αυτός (ο Σάντος) τον έκανε αλλαγή! Η ομάδα είναι χάλια!"
- "Θα δείτε πως θα παίζουμε σε δύο μήνες. Θα βελτιωθούμε! Τότε θα με θυμηθείτε"
- "Ντέμη αύριο θα ντρεπόμαστε να πάμε στη δουλειά. Δεν γίνεται να χάνουμε έτσι από αυτόν τον Ολυμπιακό"




- "Εμένα νομίζετε πως δεν με πειράζει; Κι εγώ στενοχωριέμαι".

Ο Νικολαϊδης βρέθηκε και στα αποδυτήρια των παικτών μετά το τέλος του αγώνα -όπως συνηθίζει σε κάθε ματς- ωστόσο απέφυγε να μιλήσει στους παίκτες. Από την πλευρά του ο Φερνάντο Σάντος δεν μπορούσε να κρύψει την απογοήτευσή του από το τελικό αποτέλεσμα και προσπαθούσε να τονώσει ψυχολογικά τους παίκτες. Χαρακτηριστικό του κλίματος, ήταν η "νεκρική σιγή" που απλωνόταν για αρκετή ώρα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK