Νικοπολίδης: "Δεν υπάρχει φαβορί"

Μιλώντας στον «NovaΣΠΟΡ FM 94,6» για την κλήρωση του Ολυμπιακού με τη Σεντ Ετιέν για την φάση των «32» του κυπέλλου UEFA, ο Αντώνης Νικοπολίδης, υποστήριξε ότι πρόκειταιγια μια δυνατή ομάδα, ενώ ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει φαβορί μεταξύ των δύο.

Νικοπολίδης: "Δεν υπάρχει φαβορί"

"Πρόκειται για μια ομάδα με πειθαρχία και φυσική κατάσταση. Είναι μια καλή γαλλική ομάδα και θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί. Οι πιθανότητες είναι μοιρασμένες. Δεν υπάρχει φαβορί στο ζευγάρι μας. Είναι καλό που αποφύγαμε την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Οι συνθήκες στη Ρωσία εκείνο τον καιρό θα είναι πολύ δύσκολες.

Θα πρέπει βελτιώσουμε την εικόνα μας στα εκτός έδρας παιχνίδια. Ξέρουμε όλοι μέσα στην ομάδα πως έχουμε πρόβλημα στα εκτός έδρας παιχνίδια φέτος. Το ξέρει και ο προπονητής μας και δουλεύουμε καθημερινά πάνω στις αδυναμίες μας για να γίνουμε ακόμη καλύτεροι".

Αβραάμ Παπαδόπουλος: "Είναι μία βατή κλήρωση. Δεν υπάρχουν εύκολες ομάδες σε αυτή την φάση. Είναι μία γαλλική ομάδα, άρα είναι πολύ πειθαρχημένη. Νομίζω ότι είναι στο χέρι του Ολυμπιακού. Η ομάδα μέρα με τη μέρα βελτιώνεται. Είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση. Έχουμε βέβαια νεκρά διαστήματα, τα οποία πρέπει να διορθώσουμε.

Ο Ολυμπιακός στην έδρα του είναι πολύ καλή ομάδα. Δεν πρέπει να υποτιμήσουμε τη Σεντ Ετιέν, επειδή δεν τα πάει καλά στο γαλλικό πρωτάθλημα, διότι στην Ευρώπη κάνει πολύ καλή πορεία. Τώρα μας απασχολεί το πρωτάθλημα. Πρέπει να δουλέψουμε όλο τον καιρό μέχρι το παιχνίδι κι όταν έρθει η στιγμή θα είμαστε έτοιμοι.

Δεν θα μιλήσω για τελικό. Δουλεύουμε πολύ για να φτάσουμε την ομάδα όσο το δυνατόν ψηλότερα".

News 24/7

24MEDIA NETWORK