Μαχλάς: "Βγάζουμε μόνοι μας τα μάτια μας"

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ, Νίκος Μαχλάς, δήλωσε στον "Sport24 Radio 103,3" και τους Αντρέα Παλομπαρίνι και Παντελή Βλαχόπουλο, ότι θα συνεχίσει να βοηθάει την ομάδα και πως την Τρίτη θα τακτοποιηθούν οι οφειλές των Κρητικών.

Μαχλάς: "Βγάζουμε μόνοι μας τα μάτια μας"
INTIME SPORTS

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στον "Sport24 Radio": "Απορώ και εγώ με τον εαυτό μου που ακόμη έχω την αντοχή και συνεχίζω και εμπλέκομαι στα διοικητικά της ομάδας. Οφείλεται στην αγάπη μου γι΄αυτό το σύλλογο και στις καλές στιγμές που έχω ζήσει εδώ. Η προσπάθεια αναγνωρίζεται από λίγους. Όλα είναι πολιτική. Μετράει το τι βγάζεις προς τα έξω και όχι τι έχεις προσφέρει.

Δεν είναι τεράστια, ούτε δυσβάσταχτα τα οικονομικά βάρη του ΟΦΗ. Αυτό που δυσκολεύει την κατάσταση είναι οι οικονομικές συγκυρίες και η οικονομική δύναμη της ομάδας.Έχουμε περάσει πολλά τα τελευταία χρόνια. Λίγες ομάδες είναι πλέον οικονομικά ανεξάρτητες.

Αύριο θα κατατεθούν τα περίπου 150.000 ευρώ που απαιτούνται για να τακτοποιηθούν οι οικονομικές εκκρεμότητες της ΠΑΕκαι θα ξεπεραστεί και αυτή η περιπέτεια, η οποία θα μπορούσε να είχε αποφευχθεί στην αρχή της σεζόν.

Και άλλες ομάδες έχουν τέτοιου είδους προβλήματα. Λόγω όμως της πολυμετοχικότητας βγάζουμε μόνοι μας τα μάτια μας και γινόμαστε γραφικοί".

News 24/7

24MEDIA NETWORK