Νίνης: "Ευχαριστώ τον Θεό"

Νίνης: "Ευχαριστώ τον Θεό"

Ένας από τους μεγάλους πρωταγωνιστές του Παναθηναϊκού, εφέτος, ο Σωτήρης Νίνης ευχαρίστησε το Θεό για τις στιγμές που ζει, λέγοντας: « Αυτές οι στιγμές είναι μοναδικές. Πρωταθλητής Ελλάδας ο Παναθηναϊκός. Ευχαριστώ το Θεό για αυτή τη στιγμή. Όταν ξεκινήσαμε την προετοιμασία αυτός ήταν ο στόχος μας. Τα δώσαμε όλα και τα καταφέραμε. Ακόμα και όμως ήμασταν στο +2 δεν φοβήθηκα. Πιστεύαμε στους εαυτούς μας. Θα χαρούμε αυτές τις δύο ημέρες και μετά θα τα δώσουμε όλα για την κατάκτηση του Κυπέλλου ».

Όταν του επισημάνθηκε, ότι το γκολ του έμοιαζε πολύ με αυτά του Δημήτρη Σαραβάκου, τόνισε: « Είναι τιμή μου να με συγκρίνουν με έναν τόσο μεγάλο ποδοσφαιριστή που έγραψε με χρυσά γράμματα, το όνομά του στην ιστορία του Παναθηναϊκού. Προσωπικά δεν θα ήθελαν να με συγκρίνουν με κανέναν... Όλοι είναι διαφορετικοί μεταξύ τους ».



O MVP της αναμέτρησης Λουκάς Βύντρα, δήλωσε: " Σίγουρα το πρωτάθλημα ήταν ο βασικός μας στόχος και τα καταφέραμε. Τώρα στόχος είναι το κύπελλο, το οποίο θέλουμε να πάρουμε".

Ο Γιώργος Καραγκούνης τόνισε: "Είμαστε καλύτερη ομάδα και κατακτήσαμε δίκαια τον τίτλο. Καθ' όλη τη διάρκεια της σεζόν ήμασταν καλύτεροι και τα καταφέραμε. Ήταν μια δικαίωση για όλους, για τον κόσμο, και αισθανθήκαμε την χαρά του» τόνισε ο Καραγκούνης. Αναφορικά με την κατάκτηση του νταμπλ, ο αρχηγός του «τριφυλλιού» σχολίασε «Έμεινε πλέον μόνο ένα ματς και ο στόχος μας είναι το νταμπλ. Μετά την κατάκτηση του τίτλου μας ανοίγει η όρεξη και για το κύπελλο. Το πήραμε δίκαια, είμαστε καλύτερη ομάδα, έπρεπε να το είχαμε πάρει δέκα χρόνια νωρίτερα.".


Ο Κώστας Κατσουράνης από την πλευρά του είπε: " Όλη η πορεία μας στο πρωτάθλημα απέδειξε ότι ήμασταν η καλύτερη ομάδα. Ήμασταν από την αρχή της χρονιάς στην κορυφή της βαθμολογίας, αν εξαιρέσεις δυο αγωνιστικές που ήμασταν στη δεύτερη θέση, και νομίζω ότι δίκαια κατακτήσαμε το πρωτάθλημα. Έχουμε πολλούς μεγάλους παίκτες στην ομάδα, με προσωπικότητα, παιδιά με ταλέντο, αλλά και πολλούς εργάτες που δουλεύουν για την ομάδα. Όλος αυτός ο συνδυασμός και η δουλειά που ξεκινήσαμε από το καλοκαίρι μας οδήγησε δίκαια στον τίτλο", τόνισε χαρακτηριστικά ο διεθνής μέσος".

News 24/7

24MEDIA NETWORK