Νίνης: "Πρώτα είμαι οπαδός του ΠΑΟ"

Δύο χρόνια μετά τη μονιμοποίηση στην ανδρική ομάδα του Παναθηναϊκού και το ντεμπούτο του στο ελληνικό πρωτάθλημα ο Σωτήρης Νίνης έκανε έναν πρώτο απολογισμό της ως τώρα πορείας του στο ποδόσφαιρο. Ο νεαρός άσος δεν έκρυψε ότι του λείπει ένα πρωτάθλημα, μίλησε για το εφετινό κατόρθωμα στο Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ δήλωσε πρώτα οπαδός και μετά παίκτης του "τριφυλλιού".

Νίνης: "Πρώτα είμαι οπαδός του ΠΑΟ"

Ο Σωτήρης Νίνης μίλησε για την ομάδα της καρδιάς του και όχι μόνο στην συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό "Παναθηναϊκό Τριφύλλι", δηλώνοντας χαρακτηριστικά ότι " είμαι πρώτα οπαδός του Παναθηναϊκού και μετά παίκτης του".

Ο 18χρονoς άσος είπε για την μάχη του τίτλου ότι " προσπαθούμε για το καλύτερο. Μακάρι να το κατακτήσουμε τελικά. Μας λείπει πάρα πολύ ", ενώ για το Τσάμπιονς Λιγκ τόνισε ότι " ανεξάρτητα αν παίζεις ή δεν παίζεις σε έναν αγώνα, η χαρά για την πρόκριση είναι τεράστια. Στην διοργάνωση αυτή συμμετέχουν οι καλύτερες ομάδες και οι καλύτεροι παίκτες στον κόσμο. Είναι μοναδικό να είσαι στις 16 κορυφαίες των κορυφαίων και μόνο ο Παναθηναϊκός μπορεί να το κάνει αυτό συστηματικά ".

Ο Νίνης ερωτήθηκε και για την θέση που θέλει να παίζει και απάντησε ότι " αυτό που πρωτίστως με ενδιαφέρει είναι να παίζω. Δεν έχω πρόβλημα με τη θέση ", αλλά συμπλήρωσε ότι θα προσέφερε περισσότερα " από δεξιά, με τη δυνατότητα να συγκλίνω προς τα μέσα".

Το παιδί-θαύμα του ελληνικού ποδοσφαίρου, κάνοντας ένα μικρό απολογισμό γι' αυτά τα 2 χρόνια στην Παιανία με την πρώτη ομάδα, επεσήμανε ότι η συνεχής αγωνιστική δράση στο ξεκίνημα " σίγουρα μου έκανε πολύ κακό γιατί δεν είχα αρκετό χρόνο ξεκούρασης. Αυτό ακόμη μου βγαίνει. Δύο χρόνια χωρίς προετοιμασία, μία εγχείρηση που μπορούσα να αποφύγω, με επιβάρυναν πολύ. Μπορεί η πορεία με την εθνική να ήταν πολύ καλή, αλλά το τίμημα ήταν βαρύ ".

Ο Νίνης μίλησε και για την ζωή του εκτός γηπέδων, τονίζοντας ότι δεν έχει σελίδα στο facebook αλλά ασχολείται με το internet διαβάζοντας τα νέα για την ομάδα του. Θεωρεί ομορφότερη γυναίκα τη Μόνικα Μπελούτσι λέγοντας χαρακτηριστικά ότι " η γριά κότα έχει το ζουμί " και αποκάλυψε ότι πήρε αυτοκίνητο πριν από λίγους μήνες (αφότου έκλεισε τα 18 του), όμως ήδη έχει "φάει" κλήση δύο φορές...

News 24/7

24MEDIA NETWORK