Νίνης: "Το μόνο που μου λείπει είναι οι αγώνες"

Αποφασισμένος να δικαιώσει τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού για την απόφασή τους να τον επαναφέρουν στην ομάδα εμφανίστηκε ο Σωτήρης Νίνης, με δηλώσεις που έκανε στο OTE TV αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης των Περιβολίων με τα Χανιά.

Νίνης: "Το μόνο που μου λείπει είναι οι αγώνες"

"Το περίμενα πως και πως. Είχα καιρό να παίξω. Κάναμε ένα καλό πρώτο ημίχρονο, όπου χάσαμε αρκετές ευκαιρίες, δυστυχώς όμως το ματς τελειώνει στο 90'. Μπήκαμε στο δεύτερο μέρος με κακή νοοτροπία και δυστυχώς το πληρώσαμε", είπε αρχικά για την επιστροφή του στη δράση και το ματς ο Σωτήρης Νίνης.

Ερωτηθείς για τα συναισθήματα που του προσέφερε το γεγονός ότι ξαναφόρεσε τη φανέλα του Παναθηναϊκού, ο 24χρονος μεσοπιθετικός απάντησε: "Είναι η ομάδα που ξεκίνησα και οι άνθρωποί της με ξέρουν. Αυτό είναι θετικό απ' όλες τις πλευρές και θα με βοηθήσει ψυχολογικά. Πιστεύω ότι το μόνο που μου λείπει είναι οι αγώνες, δεν νομίζω ότι χρειάζομαι κάτι άλλο. Με τη βοήθεια των ανθρώπων της ομάδας θα τα βρω όλα".

Για το αρχικό σχήμα του Παναθηναϊκού που είχε 11 Έλληνες είπε: "Υπήρχαν έξι παίκτες από τις ακαδημίες κι αυτό είναι σίγουρα μια ανταμοιβή για τους ανθρώπους που εργάζονται σε αυτές. Ο Παναθηναϊκός είχε ανέκαθεν το ελληνικό στοιχείο και τώρα του δίνεται η ευκαιρία για να το αναπτύξει ακόμα περισσότερο. Είναι σίγουρα κάτι πολύ θετικό".

Αναφορικά με την πρόκληση της Εθνικής τόνισε: "Σίγουρα η επιστροφή στην Εθνική ανήκει στους στόχους μου. Πρώτα απ' όλα, όμως, με ενδιαφέρει να παίζω με την ομάδα. Όλα τα υπόλοιπα έρχονται".

Διαβάστε ακόμη:

Ο Νίνης το 1-0 του Παναθηναϊκού στα Χανιά (VIDEO)

News 24/7

24MEDIA NETWORK