Νιόπλιας: "Από την κούραση θ' αρχίσουμε να γκαρίζουμε..."

Εξουθενωμένους χαρακτήρισε τους ποδοσφαιριστές του ο Νίκος Νιόπλιας, υποστηρίζοντας ότι η κούραση φταίει για την εικόνα του Ατρομήτου.

Νιόπλιας: "Από την κούραση θ' αρχίσουμε να γκαρίζουμε..."

Ο Έλληνας προπονητής ανέφερε: " Ήταν ένα παιχνίδι στο οποίο είχαμε το πάνω χέρι από την αρχή μέχρι το τέλος. Είχαμε τις ευκαιρίες και δημιουργήσαμε τις προϋποθέσεις ώστε να σκοράρουμε. Αν εξαιρέσει κάποιος το ματς του Παναθηναϊκού με τον Αστέρα, όπου το σκορ ξέφυγε, όλα τα παιχνίδια είναι κλειστά. Όλες οι ομάδες ψάχνουν το γκολ της νίκης. Εμείς δεν το καταφέραμε. Μας έμεινε η προσπάθεια. Ήταν καλή προσπάθεια για τα παιδιά και άξιζαν να σημειώσουν κάποιο γκολ

Ο Παναθηναϊκός είναι ομάδα φρεσκάδα. Σε κάθε ματς έχει διαφορετικές 11άδες. Έχουν φρεσκάδα και ποιότητα. Εμείς δεν έχουμε φρεσκάδα. Εμείς παλεύαμε μέχρι το τέλος να μπούμε στα πλέι οφ. Επίσης η Τρίπολη σε λίγο θα κλείσει ένα χρόνο στο γήπεδο. Αν μπορέσεις να φτάσεις στο γκολ ή να το κρατήσεις όλα οκ. Προχθές στην Λεωφόρο μέχρι το 60' το σκορ ήταν 0-0. Υπάρχει φρεσκάδα και καθαρό μυαλό στον Παναθηναϊκό. Εμείς είμαστε ομάδες με μικρό ρόστερ. Όλα τα ματς είναι του συγκεκριμένου στυλ".

Δεν έχουμε παίκτες. Έχουμε δύο στόπερ που από την κούραση, θα αρχίσουν να γκαρίζουν. Αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά. Τον Φλεβάρη είμασταν 8 βαθμούς πίσω. Δεν υπάρχει δύναμη αυτό είναι το θέμα. Δεν είναι εύκολο. Ποιος δεν θέλει να παίζει γρήγορα και δυνατά, αλλά όλοι έχουν προβλήματα. Μην νομίζετε ότι είναι καλύτερα να βγεις τρίτος. Καλύτερα τέταρτος. Το μόνο που αλλάζει είναι μια εβδομάδα προετοιμασία. Η Τρίπολη χρησιμοποίησε τους αγώνες με την Ροβανιέμι και προετοιμάστηκε για τους επόμενους γύρους. Όλα τα λεφτά είναι αν μπορείς να βγεις δεύτερος".

News 24/7

24MEDIA NETWORK