Νιόπλιας: "Δεν ξέρω αν θα μείνω" (vid)

Ο Νίκος Νιόπλιας δεν μπορούσε να κρύψει την ικανοποίησή του για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Παράλληλα όμως έβγαλε και ένα παράπονο για το γεγονός ότι το έργο του αμφισβητήθηκε ενώ άφησε ανοιχτό το θέμα της παραμονής του.

Νιόπλιας: "Δεν ξέρω αν θα μείνω" (vid)
Ο Κοζανίτης τεχνικός τόνισε: " Κάναμε ένα καλό παιχνίδι, θα μπορούσαμε να σκοράρουμε και άλλα γκολ αλλά δεν μας ενδιέφερε αυτό. Ολη την εβδομάδα μιλούσαμε για νίκη και όχι για ισοπαλία. Το συναίσθημά μου είναι όπως αυτό που είχα σε ανάλογες περιπτώσεις ως παίκτης. Οταν ήρθα στον Παναθηναϊκό και γνωρίζοντας το υλικό δεν είχα κανένα ενδοιασμό ότι θα πετύχω. Φέτος ήταν μία καλή συγκυρία, δεν ξέρουμε όμως τι θα γίνει αύριο. Δεν ξέρω αν θα μείνω, το συμβόλαιό μου τελειώνει τον Μάιο. Θα ήθελα όμως ο Παναθηναϊκός να δυναμώσει.

Το κλειδί για το πρωτάθλημα ήταν ότι αντιδράσαμε σωστά μετά από κάθε άτυχη στιγμή επειδή είχαμε καλά αποδυτήρια. Στον τελικό με τον Αρη αν νικήσει ο Παναθηναϊκός, θα πουν ότι νίκησε ο Παναθηναϊκός. Αν νικήσει όμως ο Αρης, θα πουν ότι ο Κούπερ νίκησε τον Νιόπλια. Αυτό είναι πολύ άδικο. Οταν ήρθα στην ομάδα, ήμουν επαγγελματίας προπονητής με επαγγελματικό δίπλωμα. Ημουν άπειρος στο να χειριστώ κάποιες εξωαγωνιστικές καταστάσεις, το άθλημα όμως μέσα στο γήπεδο το γνωρίζω πολύ καλά".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK